Ryanair havde ikke plads til 2 passagerer: Løsningen vil gøre dig målløs

21/9/22 08:22

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Et par var lamslåede efter at have fået at vide, at de ikke kunne få komme med deres fly hjem - men det der skete bagefter gjorde dem målløse.

Ash Reid, fra Glasgow, og hendes partner rejste i sidste måned til Costa Adeje på Tenerife for en afslappende ferie.

Og da der ikke var plads til dem på flyet hjem igen, fik de en ekstra gratis dag af flyselskabet. Det skriver The Sun.

De fik altså lov til at nyde en ekstra nat med cocktails på deres hotel og fik endnu en stranddag, før de tog til lufthavnen igen.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Foto: TikTok

"Ryanair havde ikke plads nok til os på vej hjem. Så de gav os en ekstra dag på ferie. Det havde vi ikke forventet..." skrev Ash Reid på TikTok under brugernavnet @ashreid_.

Hun tilføjede senere: "De satte os i La Pinta, det er et familiehotel, men vi tilbragte det meste af dagen ude på stranden og promenaden, så vi så ikke meget til det."

Hendes klip har allerede fået mere end 58.000 visninger. Og alle siger det samme i kommentarerne: "Håber det sker for os."

De fleste flyselskaber overbooker bevidst fly og sælger flere billetter end ledige pladser til en rejse. De gør dette i forventning om, at folk "ikke viser sig" på rejsedagen, og praksisen er ikke ulovlig.

Rejseeksperter har advaret om, at der sælges op til 150 billetter for hver 100 tilgængelige pladser.

Når flyselskaber skal fjerne passagerer, starter de med at bede om frivillige, som tilbydes kompensation normalt i form af penge, et hotelværelse og en plads på det næste ledige fly.

Nogle virksomheder tilbyder endda gratis returbilletter til en destination efter kundens eget valg.