Ryanair-passager brugte flytoilettet: Forsinkede flyveturen med 6 timer

Af: Ida Hansson

|

30/09/2023

En passager forsinkede flyveturen med 6 timer, da han gik på toilettet på det 'forkerte tidspunkt'.

Mest læste i dag

Fly FR3104 skulle flyve fra Dublin til Amsterdam en fredag med afgang kl. 15.30. På trods af flyvetiden på lidt over en time, så var passagererne ikke i stand til at lette i flere timer på grund af hændelsen.

En passager fortalte lokale medier, at de fik at vide, da de var på flyet, at det var forårsaget af et "revnet rør" med en passager, der skyllede ud i toilettet, når 'man ikke måtte'.

"Der var lidt af et slagsmål foran i ​​flyet, jeg tror, ​​der var nogen, der var gået på toilettet og havde skyllet ud, da de egentlig ikke burde have gjort det. En stewardesse sagde, at det var et revnet rør, som de havde lappet sammen, men som var knækket igen," sagde en anden passager på flyet.

Passagerer blev tvunget til at stå af flyet efter at have fået at vide, at toiletterne ombord ikke fungerede.

De satte så kursen mod et nyt fly kl. 18.20 - kun for at dette skulle blive forsinket i yderligere en time. Det skriver TheSun.

Ikke alene var de rejsende forvirrede over, hvad der skete, men nogle sagde, at de ikke havde deres tasker, mens andre bare blev efterladt. Til sidst blev de sat på et fly kl. 20.35 - seks timer senere end planlagt.

En talsmand for Ryanair bekræftede, at flyet var forsinket på grund af "et problem med flyets toiletter". De undskyldte for problemerne, som yderligere var forårsaget af en forsinkelse med lufttrafikkontrollen, og sagde, at det lettede 4 timer og fem minutter senere end planlagt.

Så du skal måske lige være opmærksom på, at du faktisk "må skylle ud" næste gang du skal flyve.

Anbefalet til dig