Så afsløres det: Her er de 12 dansere i årets Vild med dans

Vild med dans-værtsparret Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald. Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2

Nu er der sat navn på de 12 professionelle dansere, der skal på gulvet i 17. sæson af Vild med dans i år.

Det er TV 2, der afslører, hvilke professionelle dansere, der bliver en del af det populære danseprogram, når det ruller over skærmen i efteråret. 

Seks af de professionelle dansere har tidligere vundet konkurrencen, og alle 12 har før deltaget i programmet.

Læs også

Mette Frederiksen: Det handler om frihed og retfærdighed

Herunder kan du se navnene på de 12 dansere

 • Silas Holst: Den 37-årige danser er den mest vindende professionelle danser i 'Vild med dans' med tre sejre, og sammen med skuespilleren Jakob Fauerby blev de det første par af samme køn til nogensinde at vinde 'Vild med dans' i Danmark. Det gjorde de sidste år.
 • Morten Kjeldgaard: 35-årige Morten Kjeldgaard er med for 9. gang, og i 2016 vandt han med bokseren Sarah Mahfoud.
 • Karina Frimodt: 41-årige Karina Frimodt fik sin hidtil bedste placering i 2013. Her blev hun nummer to og dansede med komikeren Uffe Holm. Hun er med for 10. gang. 
 • Asta Björk: Selvom hun er den yngste af de 12  professionelle dansere med sine 22 år, så har hun allerede vundet en gang. Det gjorde hun i sin debutsæson med skuespilleren Simon Stenspil.
 • Michael Olesen: Danseren melder klar til sin 14. sæson, og i 2017 vandt han med skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke. 
 • Mille Funk: 29-årige Mille Funk dansede med første gang i 2015 og er i år med for sjette gang. I 2018 fik hun sin bedste placering med skuespilleren Esben Dalgaard, hvor de fik en 3. plads. 
 • Jenna Bagge: Den 31-årige Jenna Bagge er med i sin syvende sæson af 'Vild med dans'. Hun har bl.a. danset med kok og restaurantejer Umut Sakarya, rapperen USO og roeren Rene Holten Poulsen.
 • Mie Martha Moltke: Hun skal være med for 15. gang i år, og dermed er hun den kvindelige professionelle danser, der har deltaget flest gange. I 2007 dannede hun par med skuespilleren Lai Yde. Senere blev de også et par udenfor dansegulvet.  I 2011 fik de sønnen Mio, men gik fra hinanden i 2015.
 • Thomas Evers Poulsen: Den 42-årige danser har været med fra allerførste sæson i 2005, hvor han vandt med skuespilleren Mia Lyhne. Den flittige danser har kun holdt en kort pause, og det betyder, at han er med for 15. gang i år.
 • Martin Parnov Reichhardt: Martin Parnov Reichhart er med for anden gang i år. Sidste år debuterede den 37-årige danser i Vild med dans, hvor han dansede med skuespiller Marie Bach Hansen.
 • Mads Vad: 35-årige Mads Vad er med i sin 14. sæson i år. Han har et imponerende Vild med dans-CV, hvor han kan prale med to førstepladser, to andenpladser og to tredjepladser. De to førstepladser delte han med vejrværten Cecilie Hother i 2010 og med bordtennisspilleren Mie Skov i 2013. 
 • Malene Østergaard: Den 31-årige danser har deltaget i Vild med dans to gange før. Første gang dansede hun med håndboldspilleren Lars Rasmussen, og anden gang var det skuespilleren Thomas Ernst, hun skulle finde rytmen med. 
  Læs også

  Due mishandlet til døde - 3 skolepiger efterlyses