Så afsløres det: Her er de 12 dansere i årets Vild med dans

13/08/2020

Julie Møller

Vild med dans-værtsparret Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald. Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Nu er der sat navn på de 12 professionelle dansere, der skal på gulvet i 17. sæson af Vild med dans i år.

Mest læste i dag

Det er TV 2, der afslører, hvilke professionelle dansere, der bliver en del af det populære danseprogram, når det ruller over skærmen i efteråret. 

Seks af de professionelle dansere har tidligere vundet konkurrencen, og alle 12 har før deltaget i programmet.

Herunder kan du se navnene på de 12 dansere

 • Silas Holst: Den 37-årige danser er den mest vindende professionelle danser i 'Vild med dans' med tre sejre, og sammen med skuespilleren Jakob Fauerby blev de det første par af samme køn til nogensinde at vinde 'Vild med dans' i Danmark. Det gjorde de sidste år.
 • Morten Kjeldgaard: 35-årige Morten Kjeldgaard er med for 9. gang, og i 2016 vandt han med bokseren Sarah Mahfoud.
 • Karina Frimodt: 41-årige Karina Frimodt fik sin hidtil bedste placering i 2013. Her blev hun nummer to og dansede med komikeren Uffe Holm. Hun er med for 10. gang. 
 • Asta Björk: Selvom hun er den yngste af de 12  professionelle dansere med sine 22 år, så har hun allerede vundet en gang. Det gjorde hun i sin debutsæson med skuespilleren Simon Stenspil.
 • Michael Olesen: Danseren melder klar til sin 14. sæson, og i 2017 vandt han med skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke. 
 • Mille Funk: 29-årige Mille Funk dansede med første gang i 2015 og er i år med for sjette gang. I 2018 fik hun sin bedste placering med skuespilleren Esben Dalgaard, hvor de fik en 3. plads. 
 • Jenna Bagge: Den 31-årige Jenna Bagge er med i sin syvende sæson af 'Vild med dans'. Hun har bl.a. danset med kok og restaurantejer Umut Sakarya, rapperen USO og roeren Rene Holten Poulsen.
 • Mie Martha Moltke: Hun skal være med for 15. gang i år, og dermed er hun den kvindelige professionelle danser, der har deltaget flest gange. I 2007 dannede hun par med skuespilleren Lai Yde. Senere blev de også et par udenfor dansegulvet.  I 2011 fik de sønnen Mio, men gik fra hinanden i 2015.
 • Thomas Evers Poulsen: Den 42-årige danser har været med fra allerførste sæson i 2005, hvor han vandt med skuespilleren Mia Lyhne. Den flittige danser har kun holdt en kort pause, og det betyder, at han er med for 15. gang i år.
 • Martin Parnov Reichhardt: Martin Parnov Reichhart er med for anden gang i år. Sidste år debuterede den 37-årige danser i Vild med dans, hvor han dansede med skuespiller Marie Bach Hansen.
 • Mads Vad: 35-årige Mads Vad er med i sin 14. sæson i år. Han har et imponerende Vild med dans-CV, hvor han kan prale med to førstepladser, to andenpladser og to tredjepladser. De to førstepladser delte han med vejrværten Cecilie Hother i 2010 og med bordtennisspilleren Mie Skov i 2013. 
 • Malene Østergaard: Den 31-årige danser har deltaget i Vild med dans to gange før. Første gang dansede hun med håndboldspilleren Lars Rasmussen, og anden gang var det skuespilleren Thomas Ernst, hun skulle finde rytmen med. 

Anbefalet til dig