Så er der kun én uge til: Populært TV2-program vender tilbage

01/3/23 10:51

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Seerhittet vender tilbage inden længe

Nu står det sort på hvidt, at fjerde sæson af det populære TV2-program løber af stablen på onsdag. 

Det er nemlig ‘Sommerdrømme’ der for alvor skal bide sig fast på danskernes læber igen, når ærmerne bliver smurt op og dykket ned i indretningstendenserne. 

Men når fjerde sæson af 'Sommerdrømme' vender tilbage, så bliver det med én markant ændring. 

Det bliver nemlig den garvede vært Lene Beier, der skal styre slagets gang. 

Hun overtager rollen fra Pelle Emil Hebsgaard, når de fire nye par skal dyste om at vinde et sommerhus til en værdi af tre millioner kroner. 

Og I denne sæson befinder husene sig på smukke Nordfyn, og i otte programmer skal de fire modige par med 300.000 kroner så forvandle et nyt Skanlux-hus til deres helt egen drøm af et sommerhus. 

Hver uge inviterer Lene Beier parrene ud til en "sommerdyst", hvor de her har mulighed for at vinde en ekstra time at arbejde i. I sommerdysterne skal der blandt andet malkes køer og laves fynsk rygeost.

Det dygtige dommerpar er indretningsekspert Camilla Kjems og tømrermesteren Patrick Bentsen, der hver uge skal bedømme de enkelte rum. 

Det par, som har lavet det bedste og mest personlige rum, vinder altså uge opgaven og 10.000

kroner til at shoppe for i skuret, der bærer præg af en masse smukke ting til sommerhusene. 

Og den nye dommer Patrick lægger ikke skjul på, at han glæder sig enormt meget til at se deltagerne komme i gang med den store opgave: 

"Jeg glæder mig sindssygt meget til at se kreative skills. Jeg forventer jo, at man kan lidt på fodpaneler, lister og så videre. Det er lidt standard. Jeg er mega spændt og håber, at jeg kan blive positivt overrasket”. 

Den garvede tømrermester er ny i dommer-duoen, mens Camilla Kjems har været med fra start.

Og som tidligere chefredaktør for magasinerne Femina og Indret, så har hun store forventninger til deltagernes kreativitet og indretning i år: 

"Dét, jeg glæder mig til at se rigtig meget af i år, det er personlighed. Jeg elsker at se en sjæl folde sig ud i et rum," siger Camilla Kjems.

Sæson 4 af ‘Sommerdrømme’ kan ses på TV2 PLAY allerede fra i dag, onsdag den 1. marts og på TV 2 onsdag 8. marts.