Sådan skal du ikke lave mad: Oste-fondue angriber madblogger

15/11/20 12:15

Per Broch

Screenshot Twitter!
Det skulle have været en af de videoer, hvor alt gik op i en højere enhed. Crispy chicken med oste-fondue. Det kan da ikke blive mere lækkert. Sådan endte det dog ikke for den koreanske madblogger Tasty Hoon.

Man ved ikke om man skal grine eller græde, når man ser nedenstående video. For maden ser lækker ud, og der er ingen tvivl om, at vloggeren Tasty Hoon har glædet sig til en ostefest.

Alligevel går det ikke helt som Tasty Hoon havde planlagt. Oste-fonduen virker en anelse stiv i det, og da maskinen går i gang med at trække osten op i den flotte fondue, der går det ikke helt som det skulle.

Hvad der sker, må du hellere selv se:

Artiklen fortsætter efter videoen

Med næsten 10 millioner views på Twitter alene og flere millioner på Youtube, er den koreanske blogger gået over i de virale analer. Der er ingen tvivl om, at den ostefondue kommer til at hjemsøge ham på sociale medier i årene fremover.

I den længere video, der er lagt på Youtube, ser man dog Tasty Hoon finde fred, da han tager små stykker af den iturevne ost og lægger på sin sprøde kylling. Det der før var tårer af frustration bliver til tårer af glæde, da han smasker sig igennem et antal kyllingelår, som kun er de meget sultne forundt.

På Twitter er kommentatorsporet gået amok. Der er lige dele forargelse over alt den mad vloggeren sætter til livs og sympati med den stakkels mand, der får sin drøm af en fondue ødelagt.

Som enkelte brugere skriver: "Videoen er bare 2020 beskrevet på 30 sekunder."

Hvad synes du? Er du klar til en oste-fondue?