Sæsonpremiere på Badehotellet: Det så du ikke på tv

Mike Kollöffel/TV 2

Mange forventningsfulde fans sad bænket foran tv'et i går, da første afsnit af Badehotellets ottende sæson rullede over skærmen.

Mange har ventet længe - og langt om længe var der endelig gensyn med Amanda, hr. Weyse, Stuepigerne og blandt andet også hr. og fr. Madsen. I gårsdagens afsnit er ægteparret blandt andet hoppet en tur i bølgen blå. 

De to hygger sig som to turtelduer - hvertfald indtil de opdagede tyskerne i klitterne. 

Læs også

Stine og Niels afslører: Familieforøgelse i vente

Anne Louise Hassing som spiller rollen som Therese Madsen, fortæller at det var skønt at optage badescenen. De to var dog langt fra alene i vandet - for der foregår nemlig meget man ikke ser bag kameraet. Med i vandet var der nemlig både et kamerahold og en livredder, da Anne Louise Hassing og Lars Ranthe som spiller hr. Madsen boltrede sig i vandet.

Anne Louise Hassing fortæller at det var skønt at komme ud og optage scenen den dag i august:

 

Det er altid noget særligt at komme ud på locations, og vandet var virkelig dejligt og skønt at svømme i," fortæller hun  til BILLED-BLADET.

 

Du kan se Badehotellet hver mandag kl. 20.00 på TV 2 og TV Play.

Saftig novelle

Anne Louise Hassing er ikke kun aktuel i Badehotellet, hun er også forfatteren bag en novelle, der er en del af en novellesamling der netop er kommet på gaden.

I novellesamlingen “Kvindefantasier” er der i alt otte noveller, som alle er skrevet af kendte kvinder. Udover Anne Louise Hassing har også Sara Maria Franch-Mærkedahl, Maria Jencel, Sanne Gottlieb, Ane Høgsberg og Anne Sofie Allarp skrevet en novelle til samlingen. Derudover har også kvinden bag, Elisa Lykke, også skrevet en.

Læs også

Paludan isoleret efter gift-frygt: Nu fortæller politiet nyt

I novellerne kan man læse om kvinder og mænd, der bliver forført, knaldet, begæret og udforsket på restauranter, i taxaer, på arbejdet, kaffebaran, forældremødet, hotellet og inden for hjemmets egne fire vægge. 

“Jeg har i mange år haft en ide om at lave en novellesamling fyldt med saftige, seksuelle historier skrevet af modige, virkelige power-kvinder, så da der under nedlukningen var en voldsom stigning i salg af sexlegetøj og søgninger på nettet på sexhistorier og erotiske fortællinger, var timingen perfekt, og jeg gik i gang med at samle mit hold, der skulle fyre lidt op under de danske kvinder,” siger Elisa Lykke om arbejdet med novellesamlingen.