Sæt et “fluffy” kryds i kalenderen: Gabriel Iglesias kommer til Danmark

Foto. Randy Miramontez/Shutterstock
Foto. Randy Miramontez/Shutterstock
Den sprudlende komiker griber mikrofonen på dansk jord i 2024.

Mest læste i dag

Gabriel Iglesias, også kendt som ”Fluffy,” har fået publikummer på hele kloden til at grine i over 20 år. Hans kombination af vild historiefortælling, parodier, skøre vittigheder og karisma har sikret ham fans fra aldersgrupper og baggrunde - hvilket har gjort ham til en af verdens mest populære komikere. 

Det skriver All Things Live ApS i en pressemeddelelse.

Den mexicansk-amerikanske komikers rejse mod succes begyndte allerede i barndommen, hvor han voksede op i et udsat kvarter i Los Angeles med sin mor og fem søskende. Fra en tidlig alder håndterede han livets udfordringer med en sund dosis humor, og som ung begyndte han at optræde med standup, hvilket han gjorde overalt, hvor han kunne finde et publikum.

Han troner øverst blandt de mest vellykkede amerikanske standupkomikere med sine 412 millioner visninger på YouTube og imponerende 15 millioner fans på tværs af sine sociale medier. Men hans fans elsker ligeledes at se Mr. Iglesias live, hvor han sælger store venues ud i hele verden med sine comedyshows, der er notorisk kendt for at have fuld fart på både humor og charme. 

Danmark er ingen undtagelse, hvor han ved sit seneste besøg i 2022 optrådte for en fuld sal i Royal Arena. Til sommer lægger han vejen forbi samme sted på touren med sit nye comedyshow, hvor publikum kan glæde sig til at skraldgrine under mantraet Don’t Worry, Be Fluffy.

GABRIEL IGLESIAS - DON’T WORRY BE FLUFFY TOUR
LØRDAG 8. JUNI – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 7. FEBRUAR KL. 10
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / TICKEMASTER.DK

Anbefalet til dig