Sara Bro deler stor nyhed

Sara Bro i forbindelse med første arbejdsdag på Sara & Monopolet. Foto: DR, Uffe Weng

Nu deler Sara Bro en spændende nyhed, som allerede har vakt stor begejstring.

Men sommerferien er i fuld gang for mange, så er der ikke sommerferie hos Aftenshowet på DR 1 - hvor der lige om lidt, er premiere på et helt nyt koncept. 

I løbet af denne sommer vil de faste værter på programmet - Mark Stokholm, Mette Bluhme Rieck og Kristian Ring-Hansen, nemlig få et helt nyt medlem på holdet. Det er dog for mange et velkendt ansigt der vil tone frem på skærmen - det er nemlig den populære radiovært Sara Bro, der nu kommer til at være en del af Aftenshowet.

Konceptet er også noget som mange kender - for Sara Bro er nemlig vært på radioprogrammet "Sara & Monopolet", hvor hun hver uge løser danskernes dilemmaer, med hjælp fra de kendte gæster i monopolet. 

Sara Bro får nemlig allerede fra mandag den 19. juli - sammen med monopolet - en fast plads i programmet, hvor de skal løse danskernes dilemmaer. 

Både Aftenshowet og Sara Bro selv har delt nyheden på de sociale medier.

På de sociale medier har nyheden allerede vakt stor begejstring. Kommentarerne er strømmet ind, hvor meldingerne lyder på, at seerne ser frem til det nye koncept. 

Det kan du herunder:

Jeg skylder ikke en forklaring 

Sara Bro har også gennem tiden deltaget i tv-programmer som Vild med dans og Zulu Djævleræs. 

På sin Instagram-profil deler hun ofte opslag med sine intet mindre end 102.000 følgere. På sit seneste opslag, hvor hun har delt et billede af sig selv iført bikini på stranden, kommer hun også med et opråb. Hun oplever nemlig at flere tilsyneladende har et problem med hendes opslag, når hun poster noget, hvor hun ikke er iført meget tøj.

“Til dig der følger med her på min private profil: Jeg skylder dig IKKE nogen forklaring på hvorfor jeg gør som jeg gør, er som jeg er, siger hvad jeg gør.” lyder det fra Sara Bro, der fortsætter:

“Der er i det hele taget INGEN der behøver retfærdiggøre hvorfor de har lyst til at vise deres krop eller ikke, dele deres tanker eller lade være, tro på det de tror på eller på nogen måde forsvare det, der giver mening i deres liv.” fortæller radioværten.

Opråbet kommer ikke bare ud af det blå. Det kommer efter, at flere profiler jævnligt kommenterer Sara Bros billeder, hvor de beder hende stoppe, fortæller at hun har dårlig selvtillid m.m. 

Det har hun blandt andet vist eksempler på i sin Story på Instagram.