Sara Bro råber op og viser numsen frem

02/7/21 11:59

Henrik Rothenbücher

Sara Bro i forbindelse med første arbejdsdag på Sara & Monopolet. Foto: DR, Uffe Weng
Radio- og tv-værten Sara Bro råber op i et nyt opslag, hvor hun samtidig vender numsen til dem, der ikke kan acceptere hende.

Hvis man følger tv- og radioværten Sara Bro på de sociale medier, så ved man også, at hun ikke er bleg for at uploade billeder uden særlig meget tøj på, og til tider helt uden noget på.

Sara & Monopolet-værten har flere gange råbt op og talt for, at kvinder skal have lov til at være frie og vises deres krop frem som de har lyst.

Det gør hun atter engang i et nyt opslag på Instagram, hvor hun vender ryggen og bagdelen til de mennesker, der har et problem med letpåklædte billeder og nøgenhed.

Til billedet skriver Sara Bro følgende:

“Til dig der følger med her på min private profil: Jeg skylder dig IKKE nogen forklaring på hvorfor jeg gør som jeg gør, er som jeg er, siger hvad jeg gør.” lyder det fra Sara Bro, der fortsætter:

“Der er i det hele taget INGEN der behøver retfærdiggøre hvorfor de har lyst til at vise deres krop eller ikke, dele deres tanker eller lade være, tro på det de tror på eller på nogen måde forsvare det, der giver mening i deres liv.” fortæller radioværten.

Opråbet kommer ikke bare ud af det blå. Det kommer efter, at flere profiler jævnligt kommenterer Sara Bros billeder, hvor de beder hende stoppe, fortæller at hun har dårlig selvtillid m.m.

Det viser Sara Bro selv i hendes Story, hvor hun har taget skærmbilleder af kommentarer fra tilfældige danskere, der ikke umiddelbart har noget pænt at sige om radioværtens billeder.   Du kan se billedet af Sara Bro her