Sarah Grünewald slår fast: Det er slut

12/5/22 15:47

Nicolai Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Sarah Grünewald, som mange kender for sin rolle som vært i 'Vild med dans', har ikke planer om at få flere børn.

Den 38-årige Sarah Grünewald er i dag mor til sønnen Louis, som hun fødte i marts 2016, og har sammen med eksmanden Rasmus Backhaus, som hun dannede par med fra 2014 til 2019.

Til trods for, at hun kun har et enkelt barn, har hun dog ikke planer om at skulle have flere børn med Benjamin Kaniewski, som hun i dag danner par med.

Det har hun slået fast i en story på Instagram, hvor hun åbnede op om sit syn på at få flere børn, efter at være blevet spurgt om, hvorvidt hun ville have flere børn af en nysgerrig følger.

Hun skriver på det sociale medie, at hun ikke har planer om at skulle have flere børn. Hun er nemlig glad for, at hun har hendes søn, Louis, og at hun er bonusmor for Benjamin Kaniewskis to børn.

"Nej! Jeg har ham her (sønnen Louis, red.), og så har jeg fået to vidunderlige 'bonusbørn' serveret igennem Ben. Kunne ikke ønske mig mere," skriver Sarah Grünewald som svar til den følger, der gerne ville vide mere om børnesituationen hos Sarah og Benjamin.

Det er dog ikke blot hendes tanker om flere børn, som hendes følgere har spurgt ind til i forbindelse med spørgerunden på Instagram.

Her var der nemlig også stor interesse for at få mere at vide om, hvorvidt hun og Benjamin Kaniewski havde planer om at flytte sammen. Men til trods for, at de nu har dannet par i to og et halvt år, er det ikke noget, de har planer om i nærmeste fremtid.

Sarah Grünewald afslører, at de meget gerne vil have en 'organisk sammenflytning', da deres børn er involveret. De ønsker derfor ikke, at det blot skal ske fra den ene dag til den anden. Samtidig slår hun fast, at de kun bor et minut væk fra hinanden.

"Vi kan begge to rigtig godt lide at have vores eksklusive tid sammen med vores børn. Vi ses også sammen med børnene. Vi kan også godt lide at være lidt for sig," siger hun også i sin story på det sociale medie.

Det tyder derfor på, at det hverken er i planerne, at familien skal udvides med flere børn, eller at parret skal flytte sammen i den kommende tid.