Sarah Grünewald kaster sig ud i nyt eventyr

28/8/21 06:30

Nicolai Busekist

Sarah Grünewald er vært på Vild med dans, som du kan se på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
'Vild med dans'-værten har kastet sig ud i et nyt eventyr – og det er endda et bæredygtigt ét

De fleste danskere er vant til at se Sarah Grünewald som vært på danseprogrammet 'Vild med dans', hvor hun typisk er iført store, flotte kjoler.

Nu viser hun dog, at det ikke kun er iført kjoler, at hun ser godt ud. Hun ser også rigtig godt ud, når hun blot er iført afslappet sportstøj – og iført noget af hendes sportstøj, er smilet en kende større, da hun selv har stået for at designe det.

Under coronanedlukningen har den populære tv-vært nemlig brugt sin tid fornuftigt, da hun har arbejdet på at opbygge tøjmærket Re Do. De skiller sig ud fra mange andre tøjmærker, da de producerer deres tøj af plastik og fiskenet fra verdenshavene.

"Det er megalækkert at have på og ultimativt at træne i. Jeg er kreativ direktør, så det er mig, der designer det. Det er et nyt erhvervseventyr, som jeg har brugt hele lockdown på," siger Sarah Grünewald ifølge SE og HØR.

Hun afslører også, at mærket har fået en god start, da der er mange, der har vist interesse for både mærket og det tøj, de står bag.

Derudover lægger hun ikke skjul på, at hun har store ambitioner for Re Do, da hun håber på, at det er et brand, der på sigt vil blive set i gadebilledet i samme omfang som både Adidas og Nike.

At nå i mål med dette, bliver sandsynligvis en stor opgave, og derfor glæder Sarah Grünewald sig sandsynligvis over, at det ikke er en opgave, hun står helt alene med.

Selskabet og mærket har hun nemlig stiftet sammen med den tidligere håndboldlandsholdsspiller, Hans Lindberg, og det kunne tænkes, at det er ham, der spiller en stor rolle i, at Re Do allerede leverer deres bæredygtige tøj til København Håndbold, skriver SE og HØR.