Sarah Grünewald: Så er det eventyr slut

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2

Sarah Grünewald lukker nu et kapitel af sit liv. Selv beskriver hun det som 'et eventyr', der er slut

Sarah Grünewald har taget afsked med det gule murstenshus i Valby, hvor hun har boet med sin femårige søn Louis gennem det sidste halvandet år.

Hun beskriver det selv som 'et eventyr', der nu har fået sin afslutning. Hun understreger dog, at det ikke er vemodigt at skulle sige farvel, men derimod er det blot 'et dejligt kapitel, der bliver lukket'. Det forklarer hun overfor B.T. 

"Man flytter jo af forskellige årsager, og nogle gange tager man afsked, hvor man glæder sig til at komme videre. For vi har haft en dejlig tid med det her Valby-eventyr, men det er ikke vemodigt, det er bare et dejligt kapitel, der bliver lukket," siger Sarah Grünewald. 

Allerede da hun flyttede ind i huset i Valby var hun dog klar over, at det kun ville være for en kort periode. Hendes lejekontrakt lød nemlig kun på halvandet år, skriver hun på Instagram.

Foto: Instagram

Derfor var den 37-årige tv-vært klar over, at hun skulle flytte. Det har haft den fordel, at hun på forhånd har kunne sikre sig et nyt sted at bo. Og overfor B.T. afslører hun, at hun er flyttet tilbage til et område, som hun er rigtig godt bekendt med. 

"Jeg er flyttet tilbage i en lejlighed i min gamle opgang i Indre By, tilbage til mit nærmiljø, tæt på min kæreste og hans børn," lyder det fra Sarah Grünewald. 

Den 37-årige tv-vært har nemlig fundet sammen med musikproducer Benjamin Kaniewski, der bor på samme gade i området ved Det Kongelige Teater. 

Tilsyneladende var det dog ikke planlagt, at hun skulle tilbage til sit gamle kvarter. Derimod var det i højere grad en tilfældighed, da hun på et tidspunkt stødte på sin gamle udlejer. Her fik hun fortalt, at han havde en lejlighed klar til hende i samme ejendom, som hun boede i tidligere.

Årsagen til, at Sarah Grünewald flytter er, at ejerne af det gule murstenshus i Valby har besluttet at flytte tilbage. Ejeren af huset er grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensens far, den 69-årige filmmand Jacob Jørgensen.