Savnet er stort for Janni Ree: Kan ikke holde tårerne tilbage

28/1/21 10:49

Sarah Steenfeldt

Janni Ree er blandt andet aktuel i programmet Forsidefruer på TV 3.
Tabet er stadig svært for forsidefruen.

For to år siden mistede Janni Ree sin far, Allan Mathorne Thomsen. I en alder af 70 år mistede han kampen til kræft og gik bort. 

Sorgen over tabet af sin far, er stadig stort for den 50-årige forsidefrue - og det får seerne at se helt tæt på, når der i aften er premiere på den nye sæson af Forsidefruer. 

I afsnittet falder snakken på børn og børnebørn og det er her, at Janni bliver ramt af sorgen igen. Det er ikke længe siden at Janni blev mormor til lille Hubert, som hendes datter Nathalie Mathorne har født. Dét at Hubert ikke kan møde sin oldefar, det er noget der er svært for familien.

"Det rammer mig, for når ens børn får børn, så er det så kæmpestort. Og jeg ved, at min fars største drøm, fordi han var så tæt på min datter, var at se hendes første barn," fortæller Janni til Realityportalen.

Lever videre i Hubert

Jannis far Allan havde et meget tæt bånd til både Jannis søn, Victor, og til hendes datter Nathalie. I en årerække passede han børnene meget, da Janni boede alene med dem - og senere hen blev rollerne byttet, da Allan selv blev syg. Nathalie var hans bedste ven, hun hjalp ham både med indkøb og kom ofte med hjemmebag - de to boede nemlig kun en halv kilometer fra hinanden.

Familien er dog overbeviste om, at Allan lever videre i Nathalies søn Hubert - der er nemlig visse ligheder mellem den lille dreng og hans afdøde oldefar.

"Vi joker lidt med, at han er gået ind i Hubert, fordi Hubert godt kan lide at se fjernsyn. Min far elskede at se fjernsyn, og det gør Hubert også. Hvis Hubert ikke kan se fjernsynet, så græder han. På den måde er han her stadig," fortæller Janni.

Selvom savnet til faderen er stort, så fortæller Janni, at tabet af ham har betydet, at hun nu er kommet tættere på sin mor.

Den nye sæson af Forsidefruer har premiere i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.