SE BILLEDE: Årgang 0-Stephanie har tabt sig

Stephanie Siguenza fra ‘Årgang 0’. (Foto: Thomas Marott / Camilla Hey / Steffen Røes /Jacob Linnemann / TV 2)

Stephanie Siguenza fra "Årgang 0" er i fuld gang med et vægttabsforløb, og på Instagram fortæller hun om, hvordan det går.

På Instagram har Årgang 0-stjernen delt et billede af sig selv og sin mor, og her kan man tydeligt se forskellen. En af Stephanie Siguenzas mere end 35.000 følgere spørger også ‘har du ikke tabt dig’, hvilket Årgang 0-stjernen kan bekræfte.

Læs også

Dronning Margrethe rørt til tårer: “Det var en af de smukkeste taler, jeg længe har hørt”

“Jo tak for du spørger. Jeg har siden slut februar start marts tabt mig 6 kg”, svarer Stephanie Siguenza efterfulgt af en emoji med hjerteøjne.

View this post on Instagram

Smile😁❣️

A post shared by Stephanie Siguenza (@stephaniessiguenza) on

Foto: Stephanie Siguenza Instgram

Dette er vægttabsmålet

Der er ingen tvivl om, at Stephanie Siguenza er stolt over det flotte vægttab, og det fortæller hun også til Billed Bladet, hvor hun uddyber, hvad målet er.

“Jeg kan afsløre, at jeg siden slut februar/start marts faktisk har tabt mig 6 kilo, hvilket jeg er superglad for. Jeg er endelig kommet ned på 80 kilo. Jeg vil gerne ned på 75 kilo til omkring august,” fortæller Stephanie Siguenza til bladet. 

Stephanie Siguenzas mor har også tabt sig

Sidste år begyndte Christina Siguenza, Stephanies mor, også et vægttabsforløb, som hun åbent og ærligt har fortalt om bl.a. på sin Instagram. I et opslag fra den 29. maj fortæller om, at hun nu vejer omkring 75 kg og hun ‘har det godt hvor hun er’.

View this post on Instagram

Motivationsbillede 😃 Jeg har faktisk taget 1 kg på. 77,1 kg siger vægten her til morgen ☺️ Men det tager jeg heeeelt afslappet. Man må gerne svinge i vægten, og det. kan man i princippet med ca. 2kg over få dage og det er heeeeelt normalt☝️ Vi har alle mulige faktorer der kan spille ind som gør, at man svinger. Bla. menstruationscyklus eller væskeophobning ☺️ 1 kg. er iiiiiingenting men vigtigt, at påpege i dette opslag da mange hænger sig alene og kun i selve vægten🙄 Det har først betydning for mit vedkommende hvis den havde sagt +4kg😁 🙈 Så ville jeg begynde at overveje hvad der gør, at jeg tager på. Men, det kan jo ske hvis man mindsker aktivitetsniveauet kontra et større og usund madindtag. F.eks ved ferietid 😬🙃 Men, det må man altså også godt, fordi perioder kommer. Man skal bare kunne formå, at balancere sig selv i det😊 Jeg holder umiddelbart den vægt der hedder ca. 75-76 kg. og jeg har det egentlig godt hvor jeg er. Så tankerne omkring, at jeg absolut SKAL gå yderligere ned i vægt, det tager jeg ganske afslappet. Det skal ske naturligt ud fra den fornuftige og aktive hverdag jeg har mig 🙂 Ingen kcal tælling eller fokus på, at nægte mig selv. Det handler om at begrænse, vælge sundere alternativer og bibevare en vis aktivitetsniveaue (motion og bevægelse)svarende til det du spiser i hverdagen. Men derimod, så er det altså skønt og en KÆMPE motivationsfaktor for mig, at hoppe ned i tøj, som man husker ikke sad ret godt mdr. siden. Dette er tilbage på min fødselsdag sidste år i August. Det var derefter, at jeg startede på min nye livsstil😊 (Jeg er 169 cm.) #vægttab #weightloss #health #ensunderejeg #sunderelivsstil #sunderemor #sundhed #minussukker #healthylifestyle #nejtaktillivsstilssygdomme #overvægtnejtak #motion #bevægelse #bevægelseihverdagen #spissundt #powerwalking #motivation #hvisjegkansåkanduogså #sundkost #begrænssukkerindtag #meregrønt #gådigsundmedårgang0mor

A post shared by Christina🌺 (@kakaomyggen) on

Foto: Christina Siguenzas Instagram

 

Læs også

Regeringen vil give 1.000 kroner til disse danskere