SE BILLEDE: Årgang 0-Stephanie har tabt sig

15/6/20 08:15

Julie Møller

Stephanie Siguenza fra ‘Årgang 0’. (Foto: Thomas Marott / Camilla Hey / Steffen Røes /Jacob Linnemann / TV 2)
Stephanie Siguenza fra "Årgang 0" er i fuld gang med et vægttabsforløb, og på Instagram fortæller hun om, hvordan det går.

På Instagram har Årgang 0-stjernen delt et billede af sig selv og sin mor, og her kan man tydeligt se forskellen. En af Stephanie Siguenzas mere end 35.000 følgere spørger også ‘har du ikke tabt dig’, hvilket Årgang 0-stjernen kan bekræfte.

“Jo tak for du spørger. Jeg har siden slut februar start marts tabt mig 6 kg”, svarer Stephanie Siguenza efterfulgt af en emoji med hjerteøjne.

Foto: Stephanie Siguenza Instgram

Dette er vægttabsmålet

Der er ingen tvivl om, at Stephanie Siguenza er stolt over det flotte vægttab, og det fortæller hun også til Billed Bladet, hvor hun uddyber, hvad målet er.

“Jeg kan afsløre, at jeg siden slut februar/start marts faktisk har tabt mig 6 kilo, hvilket jeg er superglad for. Jeg er endelig kommet ned på 80 kilo. Jeg vil gerne ned på 75 kilo til omkring august,” fortæller Stephanie Siguenza til bladet. 

Stephanie Siguenzas mor har også tabt sig

Sidste år begyndte Christina Siguenza, Stephanies mor, også et vægttabsforløb, som hun åbent og ærligt har fortalt om bl.a. på sin Instagram. I et opslag fra den 29. maj fortæller om, at hun nu vejer omkring 75 kg og hun ‘har det godt hvor hun er’.

Foto: Christina Siguenzas Instagram