Se billede: Kronprinsen på tur med TV 2-stjerner

12/06/2020

Julie Møller

Foto: Shutterstock.
Det er ikke første gang, at kongefamilien og familien Beha har truffet hinanden ved sociale lejligheder, men nu skal de arbejde sammen for første gang.

Mest læste i dag

For nyligt stævnede Mikkel Beha Erichsen, hans kone, Marian Midé Erichsen, parrets to yngste sønner og den enes kæreste endnu engang ud for at tage på eventyr på havet og lave nye optagelser til programmet ‘Kurs mod danske kyster’. Denne gang er det, som navnet afslører, for at sejle rundt i de danske farvande, og de har en helt specielt gæst med ombord. Det skriver TV 2. 

Kongeligt besøg

Den kendte sejlerfamilie har nemlig fået fornemt besøg af Kronprins Frederik, der er gået ombord på skibet. Det afslører han på Kongehusets Instagram.

“Jeg er kommet ombord på familien Behas skib Wallenberg, hvor vi sammen de næste dage sejler ud på eventyr til en række kyster i det nordjyske, skriver kronprinsen torsdag på kongehusets Instagram-profil.

Ingen særbehandling

Men der bliver ingen kongelig særbehandling til kronprinsen. På turen kommer han til at indgå som en del af besætningen på lige fod med de øvrige sejlere. 

“Vi har ikke lavet noget kongeligt program for kronprinsen, men vi deler den kærlighed, vi har til Danmark, med ham,” siger Mikkel Beha Erichsen i en pressemeddelelse.

“Han er utrolig vidende”

Kronprinsen og Mikkel Beha Erichsen har ved flere lejligheder mødt hinanden. Blandt andet i forbindelse med kronprins Frederiks engagement i Den Internationale Olympiske Komité (IOC). Under OL i Rio i 2016 mødtes de, da Mikkel Beha Erichsen og hans søn Emil kommenterede sejlsport for TV 2.

Mikkel Beha Erichsen er ikke i tvivl om, at kronprinsens kompetencer og viden bliver et plus for resten af besætningen. 

“Kronprins Frederik er bærer af Danmarks historie, og han er utroligt vidende om vores land, som han har besøgt på land og fra Kongeskibet Dannebrog gennem hele sit liv,” fortæller han. 

Kurs mod danske kyster' kan ses til juli på TV 2 og TV 2 PLAY.

  

Anbefalet til dig