Se billederne: Ibi sælger sin luksuriøse liebhaverlejlighed

Foto: Respirator/ TV 2

Knap seks år har den folkekære tv-vært Ibi Makienok - som mange nok kender under navnet Støving - haft hjemme på den velkendte H. C. Andersens Boulevard midt i landets hovedstad.

Et hjem, der er en intet mindre end 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed, som hun nu så småt er ved at vinke farvel til - i hvert fald er den store ejerlejlighed netop kommet til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk i en pressemeddelelse. 

Læs også

SE ALLE DELTAGERNE: Nu er 25 kendisser klar til populært TV 2 program

Ibi Makienok købte den luksuriøse lejlighed med syv værelser tilbage i 2014 sammen med sin daværende gemal, fodboldspiller og tidligere Brøndby-profil Simon Makienok, men parret gik ifølge Se og Hør fra hinanden sidste år - og nu kan du altså købe deres liebhaverlejlighed for 11,2 millioner kroner.

For det beløb får du et hjem i en ejendom fra 1894 med elevator og tagterrasse midt i København, der ifølge liebhavermægleren Adam Schnack har detaljer med stukloft og fyldningsdøre, som repræsenterer en tid i den arkitektoniske historie med kompromisløst håndværk.

Under gennemsnittet i dyrt boligområde

Ibi Makienok - som udover sine værtsroller i Paradise Hotel og Velkommen Hjem har ernæret sig som skuespiller, model og sanger - skal altså nu til at bevæge sig ud på boligjagt - og ønsker værtinden at forsætte i København - er det altså på markedets absolutte tinde, når det gælder priserne.

Hovedstaden og området omkring H.C. Andersens Boulevard - samme gade, hvor Nicklas Bendtner tidligere på året solgte sin lejlighed  - har nemlig nogle af landets højeste kvadratmeterpriser.

Det viser tal fra Boliga.dk.

I Københavns Kommune koster en enkelt ejerlejlighedskvadratmeter i øjeblikket næsten 48.900 kroner i, hvilket kun er overgået af den mondæne hovedstadsnabo; Frederiksberg, hvor kvadratmeterprisen ligger på 49.100 kroner.

Hvis du gerne vil købe Date mig nøgen-værtens lejlighed, kan du dog glæde dig over, at prisen ligger et godt stykke under gennemsnittet for de andre lejligheder i området; du skal nemlig bare smide lige over 43.000 kroner pr. kvadratmeter. Hvilket altså vil sige, at lejligheden er udbudt til salg 11 procent under gennemsnittet.

Se Ibi Makienoks liebhaverlejlighed HER

Læs også

Farvel til Vesterbro: Blachman sælger lejligheden over prisen