Se billederne: Madonnas datter smider ALT tøjet

Af: Thea Andersen

|

01/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den verdenskendte popdronning har aldrig været bleg for at smide kludene - og det er hendes datter tilsyneladende heller ikke.

Mest læste i dag

Madonnas datter, Lourdes Leon, har vakt opmærksomhed med en serie af udfordrende billeder, hvor hun promoverer Dion Lee's nye "Cage Chain" kollektion.

På sin profil på Instagram delte den 26-årige musiker, der også går under kunstnernavnet Lolahol, billeder fra kampagnen, der viser hende kun iført sorte støvler og tasker, skriver news.com.au.

Det første billede viser hende posere med, hvad der ser ud til at være en sort læder-bh, men som i virkeligheden er to håndtasker. Hun fuldender looket med matchende over-knæ støvler og en af Dion Lee's sorte Cage Chain håndtasker, der dækker for hendes private dele.

På et andet billede ses hun næsten nøgen på en kontorstol, mens hun gennemgår de billeder, der er blevet taget til kampagnen, på en computer.

Det er dog ikke første gang, at hun har valgt at dele billeder af denne karakter på de sociale medier. Tværtimod er det noget, hun har gjort flere gange.

For nylig delte hun et billede af sig selv kun iført lange støvler og et bælte-kjole.

Dette var kort før, at nyheden om, at hendes mor, Madonna, var blevet indlagt på hospitalet efter at være blevet fundet bevidstløs i juni. Heldigvis er Madonna nu kommet sig, og hun har brugt den sidste måneds tid på at reflektere over sin helbredssituation.

Søndag delte hun et hjertevarmt opslag på det sociale medie, hvor hun udtrykte taknemmelighed over for sine børn, herunder Lourdes, samt hendes andre børn Rocco, David, Mercy og tvillingerne Stella og Estere, der alle virkelig var der for hende i den svære tid.

"Jeg så en side af dem, jeg aldrig havde set før, og det gjorde hele forskellen," skrev hun blandt andet.

Anbefalet til dig