Se videoen: 50-årige Heidi Klum ryster bryster i bikini-top

Af: Thea Andersen

|

18/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Supermodellen ryster løs i ny Instagram-video.

Lige nu læser andre også

Heidi Klum har næsten lige rundet 50 år, men det har ikke stoppet supermodellen i at vise sin frække side.

Under en date på kærlighedens ø, Capri, valgte hun nemlig at give hendes mand Tom Kaulitz, der er guitarist i det tyske band Tokio Hotel, et lille ryste-show. Til held for hendes 11,3 millioner følgere på Instagram sad Tom Kaulitz klar med mobilen og filmede det hele.

Videoen er nu blevet delt på det sociale medie - og det er der næppe nogen, der har planer om at klage over.

"Hvad laver du, når du er på date med din elskede... udover at spise???," skriver Heidi Klum til videoen, hvilket hun følger op med en lang række emojis.

Du kan se den frække video herunder.

Det er bestemt ikke første gang, at den tyske supermodel, der især blev kendt efter sin optræden i Sports Illustrated og et Victoria's Secret-katalog, viser sine former frem. Faktisk skal man ikke rulle langt ned på hendes Instagram-profil, før man støder på flere letpåklædte billeder og videoer.

Fælles for disse billeder af Heidi Klum er, at de gør det svært at tro, at hun er halvvejs til 100 år.

Model-datter

Det ligger tilsyneladende til familien at være fotogene modeller, da hendes datter, 19-årige Leni, for lidt tid siden fik en af hendes største modeljobs hidtil, for magasinet Hunger. Det sker efter, at hun fik sin debut på forsiden af Vogue Germany sidste december. 

Heidi Klum lægger ikke skjul på, at hun er meget stolt af sin datter. Det afslørede hun i et indlæg på de sociale medier sidste år. 

"Jeg er så stolt af. Og ikke fordi du valgte denne vej. Jeg ved, at uanset hvilken vej du går, vil det være din egen," skrev Klum sidste år, og fulgte op med:

"Du ved altid nøjagtigt, hvad du vil, og hvad du ikke vil. Du er ikke en 'mini-me'. Og jeg er glad på dine vegne for, at du nu kan vise, hvem DU er."

Anbefalet til dig