Seerne tordner mod Sofie Linde: Bør fyres

Af: Ida Hansson

|

02/03/2022

Foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix
Endnu engang er Sofie Linde havnet i modvind.

Mest læste i dag

X-factor indebær ikke udelukkende glamourøse kjoler, flot make-up og rampelys for Sofie Linde. Nu er tv-værten igen kommet i modvind - noget, som efterhånden er blevet en fast del af hendes værtsjob.

Tidligere har vi kunnet fortælle om de mange dødstrusler, som hun har modtaget i forbindelse sin medvirken i X-factor. 

"Så har jeg fået dødstrusler, nogle af dem er sådan noget ”Gid du ikke var her”, eller, ”Hvor ville jeg ønske, at du faldt ned og slog nakken. Så ville det her været et bedre sted” og ”Du burde lynches som minkene”, fortæller hun om de grimme beskeder," udtalte Sofie Linde tilbage i foråret 2021.

En anden besked lød: "Du er pisseklam fra siden, du er grim at høre på, og jeg håber, at dine børn vælter ud foran en lastbil en dag, sammen med dig."

Nu er folk igen ude med riven, og de er bestemt ikke nådige overfor Sofie Linde.

I Ekstra Bladets kommentatorspor på Facebok hagler det ind med kritik, efter liveshowet i fredags.

"Få Lise Rønne tilbage", skriver en facebook-bruger.

"Jeg må indrømme jeg skifter kanal, pga værten ... jeg kan simpelthen ikke rumme hende..uanset hvor meget jeg kigger indad" skriver en anden. 

"Start med at få bedre og mere proffesionelle dommere og så skift Sofie linde ud også. Men måske det bedste er at lukke helt for det program, det har vist overlevet sig selv for længst."

Mange er endda gået så vidt, at de kræver at Sofie Linde bliver fyret. 

Sofie Linde har dog tidligere bevist, at den slags kommentarer ikke påvirker hende synderligt. Hun er da også tilbage igen, når næste liveshow løber over skærmen på fredag.

 

 

Anbefalet til dig