'Sexkaos' på McDonald's: Fik gonoré

Af: Ida Hansson

|

24/07/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Gonoré og fastfood er ikke noget man ofte hører i samme sætning.

Lige nu læser andre også

En ny undersøgelse kommer nu med en skræmmende afsløring.

Den har nemlig vist, at McDonald's-arbejdere fik gonoré fra hinanden. Ja, du læste helt rigtigt. Gonoré.

En afdeling af fastfood-kæden i Nordirland var nemlig propfyldt med liderlige medarbejdere. Og det har vist sig, at der var et "udbrud af gonoré" på tværs af restauranten.

Virksomheden lancerede en undersøgelse af fastfood-kæden tidligere i år og talte med omkring 100 nuværende britiske medarbejdere, som rapporterede om påståede seksuelle overgreb, chikane, racisme og mobning. Det skriver Daily Star.

Og selvom de fleste af de fundne problemer er dybt bekymrende, har en af ​​disse påstande fået mere opmærksomhed end de fleste andre.

"Et udbrud af gonoré i en filial i Nordirland, hvor seksuelle forhold mellem ansatte var almindelige," stod der i rapporten.

Kønssygdommen kan føre til alvorlige infektioner i kønsorganerne og halsen og kan endda føre til infertilitet hos mænd.

Præcis hvilken McDonald's der er tale om, er ikke offentliggjort.

Andre påstande omfatter lederens kvindelige personale, der udfører seksuelle tjenester i bytte for vapes (e-cigaretter), mens en anden arbejder hævder, at hun stod over for antisemitiske overgreb.

Andre rapporterede, at mandlige ledere og medarbejdere vædede penge på, hvem der kunne gå i seng med en ny ansat først.

"Dette er simpelthen ikke noget sted for chikane, misbrug eller diskrimination. Hver eneste af de 177.000 ansatte i McDonald's UK fortjener at arbejde på en sikker, respektfuld og inkluderende arbejdsplads. Der er helt klart tilfælde, hvor vi er kommet til kort, og det beklager vi dybt. Vi vil undersøge alle påstande, der er fremlagt til os, og alle beviste brud på vores adfærdskodeks vil blive mødt med de mest alvorlige foranstaltninger, vi lovligt kan pålægge, op til og inklusive afskedigelse," sagde Alistair Macrow, administrerende direktør for McDonald's UK & Ireland.

Anbefalet til dig