Sharia fik ubehagelig overraskelse i sin chokoladebar

20/5/22 09:16

Ida Hansson

Foto: Facebook/Sharia Monsur
Når man skal spise en lækker chokoladebar, så vil man helst ikke ikke finde noget i baren, som IKKE er chokolade.

Sharia Monsur gjorde den ubehagelig opdagelse, mens hun var i et videoopkald på arbejdet.

Efter at have fået en af ​​Salted Caramel Galaxy-barerne fra slikskålen, besluttede hun sig for, at hun godt kunne klemme én mere ned. Det skriver DailyStar.

"Jeg arbejder for NHS Pandemic Response Service, og jeg arbejder hjemmefra, så mens jeg havde et Teams-møde med en anden kollega, besluttede jeg at snuppe en chokoladebar, så jeg kunne spise noget hurtigt, mens jeg stadig arbejdede," siger hun og fortsætter:

“Så jeg spiste den første bar, og normalt når jeg spiser mine chokoladebarer, især hvis den er karamelbaseret eller sådan noget, så knækker jeg altid de små dele og spiser det på den måde. Den var massiv, det var ikke engang en lille en. Det var den her fede, levende maddike i min chokoladebar."

Foto: Facebook/Sharia Monsur

Foto: Facebook/Sharia Monsur

Hun fortæller at opdagelsen af maddiken gjorde en fysisk dårlig - også fordi allerede havde spist en helt bar inden - og var der mon også noget i den?

Hun fortæller, at maddiken kravlede ud af karamellen i chokoladebaren. 

Mars Wrigley, producenterne af baren, har bestridt kvindernes påstand og bedt om detaljer om, hvor varen er købt, og de forhold, kassen blev opbevaret i.

De har siden tilbudt hende en voucher til en gratis Galaxy-chokoladebar - som Sharia Monsur ikke vil have noget med at gøre.