Silas Holst afslører: Sådan friede han til mig

13/11/21 14:17

Nicolai Busekist

Foto: Daniel Stjerne/TV2
'Vild med dans'-stjernen Silas Holst er blevet forlovet, og nu løftet han sløret for, hvordan frieriet gik til.

Silas Holst, som de fleste danskere kender for hans rolle i 'Vild med dans', har god grund til at være glad for tiden.

For ganske nylig kunne han nemlig afsløre, at han er blevet forlovet med sin kæreste Nicolai Schwartz. Det afslørede han i et opslag på Instagram.

På det sociale medie delte han blot et billede af en ring på sin ringfinger, mens man også kunne ane hans partner i baggrund. Som tekst til billedet skrev han: 'Svært at sige nej til'.

Indtil nu har han dog ikke fortalt nærmere om, hvordan det egentlig gik til, at han fik en ringer på fingeren, og at han Nicolai Schwartz kunne kalde sig for forlovede.

Da SE og HØR talte med Silas Holst efter 'Vild med dans' fredag aften, løftede han nemlig sløret for, hvordan Nicolai Schwartz gik fra at være hans kæreste til at være hans forlovede.

"Vi var på Marienlyst Strandhotel og fik noget god mad og skulle i spa. Og så friede han til mig - lige mellem mad og spa," lød det fra Silas Holst fredag aften, efter han havde givet den gas på gulvet med Lise Rønne.

Her afslørede han også, at det faktisk ikke kom som en overraskelse for ham, da han havde lugtet lunten, og tilsyneladende godt vidste, hvad kæresten havde planer om.

Derfor kan Silas Holst ikke blot glæde sig over, at han og Lise Rønne formåede at kvalificere sig til semifinalen i dette års udgave af 'Vild med dans'.

Næste gang Silas Holst har Lise Rønne med på dansegulvet i den populære konkurrence, er det for at give den gas i en samba. Det afslører han i et opslag på Instagram.

Silas Holst og Nicolai Schwatz stod frem som kærester i begyndelsen af 2018.