Silas Holst afslører stor nyhed: Det er ikke uden risiko

24/9/21 06:12

Henrik Rothenbücher

Foto: Daniel Stjerne/TV2
Planlægningen har været i gang i et helt år.

I øjeblikket er Silas Holst aktuel i TV 2-programmet ‘Vild med Dans’, hvor han danser med Lise Rønne. 

Tidligere i år kunne han afsløre, at han til næste år trækker i de høje hæle i rollen som Lola i teaterforestillingen ‘Kinky Boots’. 

Selvom det umiddelbart lyder som om, at der er nok at se til for den populære danser - så har han faktisk endnu mere på programmet. Det afslører han blandt andet på sin Instagram-profil. 

"Det her har jeg glædet mig til at råbe: Billetsalget er nu startet til den vildeste boybandoplevelse. Køb dine billetter på www.boybandtour.dk og læs alt om vores landsdækkende turné, hvor du skal opleve de største boybandhits og det fedeste sceneshow i en helt ny koncertoplevelse - vi er klar, er du?" sådan skriver Silas Holst til et opslag på Instagram med et billede ham selv og fire af sine gode venner. 

Der er mere præcist tale om Emil Hartmann, Joakim Tranberg, Jeff Schjerlund og Kim Ace Nielsen. 

Løber en stor risiko

Sammen tager de fem venner næste år på ‘The boy band Tour’, hvor de landet over vil optræde med 28 af de største boy band-hits. Det er i Silas’ eget firma “Det går tit godt”, at ‘The boy band Tour’ bliver produceret.

Dermed løber den populære danser også en stor økonomisk risiko. Der er dog også lagt meget arbejde i det, Silas fortæller til BILLED-BLADET, at han det seneste år har været i gang.

Der er i den forbindelse drukket mange kopper kaffer med alle de store arena-ejere i Danmark. Turnéen går i gang i 2022 og vil slutte med et brag i KB-Hallen. 

På Instagram har opslaget allerede fået en varm modtagelse, hvor blandt andet Mads Vad, Linse Kessler og Jakob Faurby har jublet over nyheden.