Silas Holst bryder sammen under 'Vild med dans'

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Silas Holst og Lise Rønne fik rosende ord med på vejen fra dommerne under fredagens 'Vild med dans'-finale.

Silas Holst har flere gange i løbet af denne sæson gjort det klart, at dette bliver hans sidste sæson af 'Vild med dans'.

Medmindre han i fremtiden beslutter sig for at vende tilbage til den populære dansekonkurrence, var fredag aften dermed hans sidste finale i 'Vild med dans'.

Derfor fik tårerne også frit løb hos både Silas Holst, men også ved dommerbordet, hvor de var meget rørte over, at de nu skulle tage afsked med den professionelle danser, der har været med i ni sæsoner.

Da Silas Holst stod på scenen med sin dansepartner Lise Rønne, var det tydeligt, at den 38-årige danser havde svært ved at holde tårerne tilbage. 

Backstage giver både Lise Rønne og Silas Holst udtryk for, at de har svært ved at finde ord.

"Jeg er for berørt til at huske mikrofonen. Vi slap alt, og det var helt, som det skal være," lyder det fra Lise Rønne ifølge Ekstra Bladet.

Herefter bryder Silas Holst sammen, og giver udtryk for, at det føles mærkeligt for ham, at han nu er nået til vejs ende i 'Vild med dans'.

"Det er så mærkeligt. Det er sidste gang, og det er en drømmefreestyle at lave. Det gik op i en højere enhed. Min familie har fået de fine pladser i studiet i dag. De sidder helt foran. Der er mange følelser. Jeg er virkelig stolt af os og alt muligt andet," fortæller en tydeligt rørt Silas Holst.

Efter deres dans, fik Silas og Lise tildelt hele 39 point fra dommerne. Den eneste af de fire dommere, der ikke gav dem et 10-tal, var Jens Werner, der valgte at give dem et 9-tal. Derfor var han ene mand om ikke at give topkarakter til parret.