Silas Holst deler trist nyhed

Underholdning
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den populære danser deler sørgeligt nyt

Lige nu læser andre også

Der er vidst ingen tvivl: Silas Holst kan lide at danse, og han er i dén grad også god til at bevæge fødderne.

Det har han bevist adskillige gange som professionel danser i underholdningsprogrammet “Vild med dans”, men også væk fra TV2-sendefladen har danskerne kunne nyde hans elegante og energiske bevægelser.

Men netop hans høje energi og flid kan desværre også gå over gevind. Og nu har kroppen desværre givet efter, skriver B.T.

“Vild med dans”-vinderen er nemlig for tiden i gang med at stråle i sort læderjakke og tilbageredt hår i rollen som Danny Zuko, i musicalopsætningen af “Grease”.

De hurtige og komplicerede bevægelser har dog ført til en skade hos danseren. Holst er derfor nødsaget til at trække sig fra musicalen på ubestemt tid.

“Silas fik en fibersprængning lørdag aften under finalenummeret på 'Grease The Musical'. Det har holdt ham ude af forestillingen siden da”, informerer forestillingens producent, Jesper Winge Leisner fra One and Only Musicals.

Rollen som Danny vil i stedet blive spillet af Christian Collenburg, der normalt spiller rollen som Doody. Det betyder at Neel Rønholt’s Sandy nu får en ny flamme at skabe gnister med på scenegulvet.

Men selvom danseren er gået ud med skader, så hviler han langt fra på laurbærerne. Han er nemlig gået i fuld gang med genoptræningen.

“Han kører hårdt på med genoptræning, og det forventes, at han allerede er tilbage én af de nærmeste dage – allersenest når opsætningen skal til Jylland i næste uge”, informerer produceren.

‘Grease The Musical’ spiller for tiden i Falkoner Salen i København frem til 9. April. Derefter rykker forestillingen til Jylland, hvor opsætning vil finde sted i Holstebro.

Og ifølge danseren selv, ser han gerne at han kan nå at komme med holdet til Jylland.

“Det går bedre dag for dag, og jeg knokler som en hest med genoptræning for at være klar – hellere i går end i morgen”, fortæller han B.T. i en SMS.

“Min krop heler gudskelov hurtigt. Hurtigere end forventet”.

Vi fra redaktionen ønsker Silas en god og hurtig bedring.

Anbefalet til dig