Silas Holst efter flot sejr: Tusind tak for turen

26/12/21 08:45

Nicolai Busekist

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Silas Holst har sat sig til tasterne, for at sende en stor tak til alle dem, der har delt søde ord undervejs i sin deltagelse i 'Hvem holder masken?'.

Silas Holst har haft et travlt efterår. Ikke nok med, at han har haft travlt med 'Vild med dans', hvor han i år sikrede sig en andenplads med dansepartner Lise Rønne.

Sideløbende har han også filmet til det bizarre, men dog populære TV 2-program 'Hvem holder masken?'. Det viste sig nemlig, at det var ham, der gemte sig inde i figuren 'Æggemad'.

I sidste program i denne sæson af 'Hvem holder masken?', blev Æggemad kåret som vinder af konkurrencen. Da masken blev fjernet, blev det afsløret, at det var Silas Holst, der gemte sig under den.

I et opslag på sin Instagram-profil siger den 38-årige Silas Holst 'tak for turen'. Han synes nemlig, at det har været en fantastisk oplevelse at være en del af konkurrencen og programmet.

"Tusinde tak for turen!!! Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse at være med!!!" skriver Silas Holst.

Den danske skuespiller, danser og sanger lægger især vægt på, at det har været en stor frihed for ham, at han ikke har skulle bekymre sig om, at folk ville dømme ham, da de ganske enkelt ikke har vidst, at det var ham, der gemte sig under masken.

"En kæmpe frihed bare at kunne synge uden at tænke på folks dømmende fingre. Det gav virkelig en selvtillids booster!!! Og bestemt noget jeg tager med mig videre," lyder det også fra Silas Holst.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Selvom Silas Holst har haft travlt, er han bestemt ikke færdig endnu. Inden længe tager han nemlig hul på 'The Boyband Tour', hvor han hver aften skal synge sammen med Jeff Schjerlund, Joakim Tranberg, Emil Hartmann og Kim Ace Nielsen.

I sit opslag på Instagram slår han fast, at det har været et travlt efterår, men at han har været vild med det.

"Filmede sideløbende med at jeg øvede Vild Med Dans - så det jeg vil kalde et travlt efterår. Men nød hvert et sekund," skriver han, inden han runder af ved at sende en tak:

"Tak for alle jeres søde ord undervejs til jer der gættede med... @blu_casting - tak for opringning og @tinaryom - for at være dig."