Silas Holst jubler: "Jeg dør af lykke"

27/4/22 11:11

Ida Hansson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Silas Hols kan næsten ikke få armene ned.

Vi har set ham sæson efter sæson på dansegulvet i Vild med Dans, men hele danmarks dansemus kan mere end at "bare" danse.

I år har han nemlig gjort kæmpe succes i musicalen ”Kinky Boots”. Ja, faktiskt har han gjort det så godt, at han er blevet nomineret til en Reumert.

I år er det musicalen "Kinky Boots" på Det Ny Teater, Betty Nansen Teatrets Stolthed og fordom og Jean De France i Grønnegårds Teatret, som har størst potentiel gevinst med to nomineringer hver.

I kategorien ”Årets mandlige hovedrolle” er feltet bredt med blik for alsidigheden i skuespillerstilen fra Holberg med Nicolai Jørgensen i Grønnegårds Teatret til Søren Pilmark i Ibsens "En Folkefjende" og som noget helt særligt Silas Holst i musicalen "Kinky Boots. "

Det skriver Reumert i en pressemeddelelse. 

På sin Instagram deler Silas Holst sin glæde mig sine mange følgere, og det vælter ind med lykønskninger.

"Jeg dør af Lykke!!!!!! Jeg er nomineret til @aaretsreumert, landets største teaterpris, som “Årets Mandlige Hovedrolle”!! Det havde jeg lige godt aldrig troet skulle falde min vej. Min krop ryster og mit hjerte er fyldt med Lykke!!!!! Hold da kæft…!!! Er målløs! Tak kære komite!!!" skriver han på Instagram.

Foto: Instagram/@silasholst

Foto: Instagram/@silasholst

Kommentarfeltet er spækket med glade kommentarer fra blandt andre Linse Kesler, dansekollegaen Mads Vad, skuespilleren Neel Rønholdt og Bryan Rice.