Silas Holst: Længe ventet drøm går i opfyldelse

16/12/20 09:12

Sarah Steenfeldt

Foto: Daniel Stjerne/TV2
Det er noget som danseren har drømt om i lang tid - nu går det endelig i opfyldelse.

I lørdags dansede Silas Hoslt og Nukâka Coster-Waldau sig i finalen, hvor de på lørdag skal konkurrere mod Thomas Evers og Merete Mærkedahl, og Jenna Bagge og Albert Rosin Harson. 

Silas Holst har været med i Vild med dans i otte sæsoner, hvor det kun er i hans første sæson, at han ikke har danset sig helt til finalen. Derudover har han vundet Vild med dans intet mindre end tre gange. Nu afslører han, at noget som han har drømt om i samtlige otte sæsoner, langt om længe går i opfyldelse. Det skriver BILLED-BLADET.

I sin story på Instagram, har Silas løftet sløret.

"I samtlige otte sæsoner er jeg blevet talt fra det - men nu lykkedes det." fortæller han.

På lørdag sker det

Det som langt om længe er lykkedes er, at Silas endelig skal danse til et helt særligt nummer i finalen. Årsagen til, at det først sker nu, er at det er et svært nummer at danse til.

"Det er et totalt fedt nummer, jeg gerne vil danse til. Det er et super svært nummer at danse til og derfor, er det lykkedes at tale mig fra det. Nukâka og jeg skal danse freestyle til det," fortæller Silas.

Derudover fortæller han også, at han elsker nummeret og at han elsker, at han skal danse til det med Nukâka. Hvad det præcist er for et nummer, som Silas og Nukâka skal danse freestyle til, har Silas ikke afsløret og vi må derfor vente i spænding lidt endnu, til finalen løber af stablen på lørdag.

Hvordan det går de tre par i finalen, kan du se på lørdag kl.20.35 på TV 2.