Silas Holst med klar udmelding: Nu er det slut

Tv-vært Lise Rønne og Silas Holst danner par i dette års udgave af 'Vild med dans'. Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Efter ni år er det på tide at stoppe, lyder det fra ‘Vild med dans’-stjernen.

Laura Drasbæk. Szhirley. Jakob Fauerby. Nukâka Coster-Waldau. Louise Mieritz.

Dette er blot fem af de kendisser, som danseren Silas Holst har dannet par med i løbet af årene i ‘Vild med dans’. 

I denne sæson danser han sammen med den tidligere ‘X Factor’-vært Lise Rønne, og det bliver også den sidste omgang på dansegulvet i TV 2-programmet.

Det fortæller Silas Holst til Se & Hør.

“Jeg har altid haft en drøm om at danse med Lise, og for mig er det den helt rigtige måde at slutte på. At slutte med en, jeg har drømt om at danse med i otte år. Det er et perfekt punktum at sætte på en lang tur herinde,” forklarer han til ugebladet.

I denne sæson af ’Vild med dans’ har Lise Rønne og Silas Holst været blandt favoritterne til at vinde siden starten. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Har vundet 3 gange

Efter ni år er det slut for dansestjernen i det populære TV 2-program, og Silas Holst har vundet hele tre gange med forskellige dansepartnere.

Sammen med skuespilleren Jakob Fauerby vandt Silas Holst ‘Vild med dans’ i 2019. Det  var første gang, at et par af samme køn deltog i det danske ‘Vild med dans’. I den internationale ‘Vild med dans’-historie var det første gang, at to mænd vandt dansekonkurrencen sammen.

Tilbage i 2014 stod Silas Holst også øverst på sejrsskamlen. Her strøg han til tops sammen med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl, og sammen med skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling vandt han finalen i ‘Vild med dans’ i 2011.

Favoritter til at vinde 

I denne sæson af ’Vild med dans’ har Lise Rønne og Silas Holst været blandt favoritterne til at vinde siden starten. Parret er også stadigvæk med i konkurrencen, der bliver sendt på TV 2 fredag aften klokken 20.00.