Silas Holst med stor nyhed: Endelig må det siges

12/4/21 12:34

Sarah Steenfeldt

Foto: Daniel Stjerne/TV2
Nu er der store nyheder fra den populære danser.

Silas Holst er især kendt fra Vild med dans, som han endda flere gange har vundet. Senest deltog han med Nukâka Coster-Waldau, som han indtog tredjepladsen med.

I december sluttede Vild med dans - og nu afslører den populære danser en helt ny rolle, som han snart indtager. 

På sin Instagram-profil afslører han nu det nye projekt.

"Så må det endeligt siges højt!!! i 2022 trækker jeg i de helt høje hæle på @detnyteater.. Jeg skal spille Lola i Kinky Boots!!," lyder det fra den begejstrede danser, som uddyber:

"En forestilling jeg elsker og som har gået sin sejrsgang verden over siden 2013, pga. sin skønne historie og fantastiske musik (skrevet af Cindy Lauper). Nu kommer den endelig til DK - og jeg fatter stadig ikke helt, at det er mig der er den heldige, at få lov og fylde de sko ud," lyder det fra Silas Holst. 

"Håber vi ses i teatermørket!!! I mellemtiden burde i finde soundtracket og skamhøre musikken!! Det sparker r..!!," slutter han af.

Foto: Silas Holst/ Instagram

Foto: Silas Holst/ Instagram

Overvejede at stoppe

I den seneste tid har der været stor debat i medierne omkring tonen, på de sociale medier. Blandt andet har X Factor-deltagere stået frem og fortalt om den hårde tone og det samme gælder X Factor-dommer Oh Land.

Det er dog ikke et nyt problem - også sidste år i forbindelse med Vild med dans, fik Silas Holst nogle så ondskabsfulde kommentarer, at han faktisk overvejede at trække sig.

I den forbindelse kom han med en udmelding på Facebook, hvor han kommenterede de mange onde kommentarer, der kom i hans retning:

"Åhhh, glæden ved at lave Vild med dans.. Gid man dog ville tale ordentligt om andre," skrev han som en del af teksten til et opslag, der indeholdte en række skærmbillede, der viste onde kommentarer rettet mod Silas Holst. 

De onde kommentarer rammer Silas Holst i et sådant omfang, at han faktisk overvejede, om det var på tide, at han trækker sig fra "Vild med dans", som han har deltage i, i mange år. 

"Man bliver sgu så slået ud hver gang og tænker lidt, om man ikke bare skal finde på noget andet at lave," skrev han nemlig også i sit opslag på Instagram. 

Du kan se hele Silas Holst opslag på Instagram her.