Simone købte dyr brudekjole på SU – blev skilt efter besøg fra Luksusfælden

Underholdning
Simon og Simone er blevet skilt efter de deltog i Luksusfælden. De havde ellers lige brugt mange penge på et bryllup. Foto: TV3
I tirsdagens afsnit var Luksusfælden forbi Simon og Simone som netop var blevet gift ved en stor fest, hvor intet manglede, selvom parret var på SU.

Mest læste i dag

 

 

Det fik eksperterne til at reagerer og Simon og Simone skulle omvende deres liv fuldstændig. Deres deltagelse i programmet tog dog så hårdt på forholdet, at parret i dag er skilt.   

Skilsmissepapirerne afsendt

Det så ellers lyst ud, da eksperterne forlod parret, Men i dag – kun et halvt år efter optagelserne, har Simon og Simone valgt at blive skilt.

I januar fik forholdet det endelige dødstød, og parret indsendte skilsmissepapirerne og lige efter flyttede Simon ud af parrets fælles hjem.

For mange byture

Man ville nok tro, at det var økonomien der havde skilt parret ad, men Simone fortæller til B.T., at bruddet kom på bagrund af byture og jalousi.

Dog har Luksusfælden også en del af skylden for, at parret i dag er gået hver til sit. Simone fortæller, at de før i tiden havde småproblemer, men at hun under optagelsen fik øjnene op for problemerne, og hvor store de egentlig var. Og herefter blev det hele for meget.

Så forskelligt på økonomi

Simone fortæller også, at hun og Simon så meget forskelligt på økonomi, og netop derfor tog meget hårdt på dem, da Luksusfælden var forbi, fordi hun følte, at hun tog det mere seriøst end Simon.

Simon er uenig

Simon er dog ikke helt enig i Simone udlægning. Selvom han er enig i, at byturene ødelagde forholdet, så er han uenig i, at Simone tog økonomien mere seriøst.

Simon fortæller, at han tænkte mere over at redde forholdet, og så forsøge at redde økonomien bagefter.

Kan ikke betale af på gælden

Nu hvor parret ikke længere er sammen, kan de ikke bruge Luksusfældens budget til noget, og for Simone har bruddet betydet, at hun ikke længere kan betale af på sin gæld.

Hun har alene 523.000 kroner i gæld, som hun ikke har kunne betale for tiden, Den gæld ser ikke ud til at blive mindre lige med det samme.

”Jeg har skrevet til mine kreditorer, at jeg gerne vil have sat afbetalingen på pause, til jeg finder et job. Det ville jeg ikke have gjort, før jeg mødte ‘Luksusfældens’ eksperter. Dér ville jeg bare have været ligeglad og lukket øjnene for det,” fortæller Simone til Ekstra Bladet.

Hun er dog ikke nervøs for at det skal gå galt igen, for hun har blandt andet droppet de mange restaurantbesøg.

Simon og Simone er stadig venner selvom de ikke er gift længere, og han besøger stadig hende og børnene.

 

 

 

Anbefalet til dig