"Skat og skat" fra Gift ved første blik – ingen baby alligevel

23/10/2019

Nanna Christina Smidt

Foto: DR pressefoto - Nicolas Cosedis
Michael og Christina aka "skat og skat" har valgt at afbryde deres graviditet, som de ellers annoncerede efter programmets afslutning – dog med det men, at de ikke længere dannede par.

Mest læste i dag

Skat-parret har været hele mediemøllen igennem, og klart et af de par, der har fået mest opmærksomhed under dettes års Gift ved første blik. Deres forhold må også sige at have haft noget af en ruchebanetur, men nu virker det til, at den sidste sten er sat i forholdet, og det er helt slut.

Mere tv-dating

Man skulle næsten tro, at parret havde fået nok af at date på tv, men så tog man fejl. For pludselig tonede Michael frem i Go’ Aften Live i sidste uge i et datingeksperiment, hvor deltagerne skulle have bind for øjnene.

Det resulterede et flere akavede øjeblikke og ikke mindst Michael, der ellers inden han fik bindet af øjnene virkede tilfreds med sit match, til at sige, at matchet ikke lige var hans type.

Gravid, gift – men ikke kærester

Parret, der selv under skænderier kaldte hinanden for skat og deraf fik tilnavnene skat og skat, valgte ellers, trods mange uenigheder, at forblive gift under dette års Gift ved første blik.

Efter programmet kom den helt store bombe dog. Parret var ikke sammen længere med ventede barn. På papiret dog stadig gift.

Afbrudt graviditet

Der har siden været stille fra parrets side omkring forholdet, men nu åbner de lidt op.

”Der har været stor opmærksomhed omkring os og vores forhold, og derfor ønsker vi at melde ud, at vi efter mange og svære overvejelser i fællesskab har valgt at få afbrudt graviditeten. Vi melder dette ud, så vi kan komme videre med vores liv - hver især,” skriver parret til BT.

Yderligere har Christina udtalt til BT:

”De sidste uger har været utrolige hårde for mig. At stå alene, gravid med et forlist forhold. I den seneste tid er det da også blevet klart for mig, at Michael og jeg ikke kan tilbyde et barn det, vi gerne vil. Det er den sværeste beslutning, jeg har skullet træffe i mit liv, men samtidig er jeg også sikker på, at det er det rigtige for os begge.”

Christina har yderligere fortalt, at hende og Michael kæmpede meget for deres forhold for barnets skyld, men at de fandt ud af, at det aldrig ville komme til at fungere.

I dag er Michael og Christina blevet skilt, og de har næsten ingen kontakt. Dog håber Christina kun den bedste fremtid for sin tidligere ægtemand.

Michael har også en kommentar med på vejen:

”Det har slet ikke været nogen nem beslutning for os. Men vi kan ikke tilbyde et barn den familie og de rammer, som vi begge ønsker, vores kommende barn skal vokse op i. Den sidste tid har været svær, og Christina har stået meget alene, da vi ikke har været sammen og haft meget lidt kontakt,” skriver Michael til BT.

Også Michael ønsker sin tidligere hustru den bedste fremtid:

”Jeg har stor respekt for hende - og jeg ønsker også kun det bedste for hende i fremtiden.”

Det må altså siges, at være helt slut med det meget forelskede par, og der er ikke meget håb tilbage for en genforening. Men om det er slut med dem på tv, må tiden vise, Michael har jo allerede været i ilden igen.

Anbefalet til dig