Sker den 7. september: Tidligere X Factor-stjerne og anden dansk perle giver koncert

Af: Thea Andersen

|

21/12/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Saveus og Zar Paulo tilføjet på plakaten til sensommerkoncerterne i Den Fynske Landsby i Odense. New-wave pop-rock og en popstjerne på kometrejse.

Mest læste i dag

Saveus

Saveus har fra starten gjort sig bemærket på den danske musikscene, med sin unikke lyd, stærke vokal, velskrevne sange, intime følelsesunivers for- og med publikum og ikke mindst sine anmelderroste albums.

Martin Hoberg Hedegaard, sangskriver, producer og stemme bag Saveus, har hele pakken, og det er netop det både fans og anmeldere for længst har opdaget. 

Saveus leverer gang på gang, storslåede, stærke og følsomme liveoptrædener, hvor ingen følelser er for store, og hvor der er plads til det ægte, rå og nærværende. 

Saveus’ seneste album fra 2022, ’Rainman’, har høstet stor anerkendelse og mange roser, skriver Live Culture i en pressemeddelelse.

Derudover har han med Gilli-samarbejdet ”Verden Vågner”, produceret og skrevet en af de mest streamede sange på Spotify i 2023.

Årets Nye Danske Livenavn

Zar Paulo er en anden dansk perle på den danske musikscene. Poetiske tekster, musikgenre der fusionerer, anmelderroste koncerter og i november blev de kåret til Årets Nye Danske Livenavn.

”Folkefest på syre”, sådan skrev GAFFA i deres anmeldelse fra SPOT festival i Aarhus. Fem og seks stjerner på stribe fra de danske anmeldere og en fanskare der hele tiden vokser. Zar Paulo har sat et solidt aftryk med deres Dansksproget new-wave pop-rock – og sommeren 2024 bliver ingen undtagelse.

DOBBELTKONCERT

Saveus + Zar Paulo

Lørdag den 7. september i Landsbyen Odense 

Billetpris 395 kr. + gebyr

Anbefalet til dig