Skør afsløring fra X Factor-dommeren Oh Land: Derfor kalder de mig kamelen

25/2/20 13:09

Henrik Rothenbücher

Foto: Lasse Lagoni/TV 2
X Factor dommeren Nanna Øland Fabricius kendes bedst under navnet Oh Land af den danske befolkning. Hos venner og familie er det dog et andet kælenavn, hun af og til går under.

Kært barn har mange navne, og det må man i den grad side, at X Factor-dommeren Oh Land, der går under det borgerlige navn, Nanna Øland Fabricius har.

Dommeren der mistede sin første deltager i fredags, bliver af de fleste danskere kaldt Oh Land, mens hun går under andre navne hos venner og bekendte.

Til modemagasinet ELLE fortæller afslører hun flere ting om sig selv, blandt andet at hun har kælenavnene Kyller og Svigno. Hvorfor hun bliver kaldt det, fortæller hun dog ikke, men til gengæld uddyber hun sit sidste kælenavn… Kamelen.

Man kunne måske tro, at kamel-kælenavnet ville have noget med pukler at gøre, men det har det ikke. Det har i stedet noget med hendes enorme tørst at gøre.

“Mine venner kalder mig kamelen, fordi jeg hele tiden drikker vand. Jeg føler, jeg er ved at dø af tørst, hvis jeg ikke har drukket i en halv time,” fortæller Oh Land til magasinet.

Hendes favorit tv-program er.....

En anden afsløring der kommer fra X Factor dommeren er, at X Factor langt fra er hendes yndlingsprogram på tv.

Når Nanna Øland Fabricius skal hygge sig foran tv’et, så gør hun det helst med tv-programmerne ‘Landmand søger kærlighed’ og ‘Gift ved første blik’