Skuespiller taler ud om svær tid: "Jeg har presset mig selv mere end godt har været"

Af: Ida Hansson

|

14/03/2022

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Skuespilleren har været hårdt presset de seneste måneder.

Mest læste i dag

Skuespiller Laura Drasbæk er lige nu aktuel i serien Sommerdahl, som vises på TV2 Charlie.

Det er dog ikke "kun" skuespiller, hun kan skrive på sit CV.  Laura Drasbæk har nemlig tilbragt utrolig meget tid med at lave keramik. Det betød også, at hun var hårdt presset omkring jul, da efterspørgslen på hendes keramik var skyhøj. 

"Kære, kære følgere. TAK for et vildt år og for at hjælpe til med at holde mig flyvende. Jeg smutter en måneds tid til Indien, ned til ro og yoga og ayurvediske behandlinger til det står ud af ørerne. … Hvis jeg når corona clean gennem de sidste dage… Det bliver totalt kold tyrker at skulle overgive mig til at lave ingenting og trække vejret, -og det er akut nødvendigt. Jeg har presset mig selv mere end godt har været, men har ikke kunne styre min egen begejstring og der er meget at lære og at tænke over når jeg lige evaluerer lidt på året," skrev hun på sin Instagram-profil tilbage i december.

Ifølge Billed Bladet havde skuespilleren så meget at lave, at hun måtte arbejde både dag og nat. Dette havde givetvis en negativ effekt på hendes søvn, da hun lå med uro i kroppen og hjertebanken, når hun endelig kunne lægge sig på puden efter en lang arbejdsdag.

Foto: Instagram/@drasbaek_

Nu vil Laura Drasbæk fokusere på, at hendes iver og abition ikke løber af med hende. De tanker deler hun med sine mange følgere på Instagram:

"Øver mig i at ambitioner og begejstring ikke løber af med mig, så jeg glemmer at lave ingenting, at rydde op i mit hjem, at se mine venner, at leve for andet end hvad der trods det er en kæmpe lidenskab, også kun er arbejde."

"I dag skal jeg speake endnu en Arla reklame og så begynde indlæsning af en bog (og så ud at spise kl 21.30 når det bliver fyraften )
Kunne derfor kun være i værkstedet til formiddag og er stolt over at have holdt mig væk, og i stedet støvsuget, lagt tøj sammen, besvaret (de fleste) mails, men vigtigst af alt, købt blomster og ligget på min lille, men elskede altan, og nydt dem," skriver hun.

 

Anbefalet til dig