Slut med Xander

02/3/22 08:49

Ida Hansson

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nu er det slut med Xander.

Vi kender ham alle sammen. Xander - Anne Linnets søn.

Popstjernen fortæller nu til sine 23,5 tusinde følgere på Instagram, at han skifter navn. 

"Da min karriere startede var det vigtigt for mig, at tage afstand fra mit efternavn, og min mor, så jeg lige kunne vise at jeg altså skriver alle mine ting selv og i det hele taget kan stå på egne ben musikalsk", skriver han.

Xander er vokset op med en mor, der altid har stået i rampelyset, og derfor havde brug for at tage afstand fra hende - i hvert fald rent karrieremæssigt. Nu er situationen dog anderledes.

"Blandt andet derfor jeg aldrig har haft mit efternavn med, men bare ville hedde "Xander". Det var meget vigtigt for mig i mange år og jeg prævede at tage afstand så megt som muligt. Måske endda lidt for meget. Som om jeg indimellem måske også flygtede lidt fra mig selv..." skriver han og fortsætter:

"Men nu, 11 år efter mit første album droppede og folk efterhånden har lært mig godt at kende, kan jeg vidst godt begynde at slappe lidt af. Og ikke tænke så meget på hvad andre tænker. Men i stedet være stolt over hvor jeg kommer fra, hvem jeg er og åbne op for den lyd der altid har gemt sig i mit inderste".

"Af den grun vil mit kunstnernavn fremover være 'Xander Linnet'. Det har altid være planen og det føles som det bedste tidspunkt nu. At starte denne nye rejse med at vende hjem".

Xander Linnet er lige nu aktuel med sin nye single 'Lyset & Mørket'.