Snart åbner billetsalget: Hollywood-legende kommer til Danmark

19/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Den prisvindende amerikanske skuespiller kan snart opleves på de danske skrå brædder

Mest læste i dag

Han har vundet en Primetime Emmy Award, været nomineret til to Oscars, og har slået sit navn fast som en af Hollywoods mest karakteristiske skuespillere i nyere tid.

Så det er ikke ligefrem skuespilleren og instruktøren John Malkovich har en telefon derhjemme, der ikke bliver kimet ned med tilbud fra filmbranchen.

Men den hyldede skuespiller ønsker åbenbart nye og anderledes udfordringer i karrieren, der både har dækket film, TV og teaterforestillinger.

Og netop sidstnævnte får danskerne nu snart muligheden for at opleve: John Malkovich kommer nemlig til Danmark.

Musikhuset har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori de begejstret kan informere om, at den 69-årige Hollywood-veteran kommer til Danmark, for at optræde i hovedrollen i forestillingen “The Infernal Comedy - Confession of a Serial Killer”.

”Vi ser det som et kæmpe scoop, at en af de mest legendariske og karismatiske skuespillere kommer til Danmark”, skriver Jeppe Uggerhøj, der er kunstnerisk chef på Musikhuset.

“The Infernal Comedy - Confession of a Serial Killer” er baseret på den virkelige historie om den østrigske seriemorder Jack Unterweger, der efter 15 år i fængsel blev løsladt, da hans digte og noveller som han skrev under hans fængselsstraf blev hyldet af højprofilerede intellektuelle. Han vendte dog tilbage til hans morderiske side efter hans frikendelse.

“Rollen som Jack Unterweger, der forfører kvinder og myrder af lyst, er som skræddersyet til Malkovich” fortæller Uggerhøj i pressemeddelelsen.

Forestillingen fik premiere i USA i 2008, og har siden turneret verden rundt.

“The Infernal Comedy - Confession of a Serial Killer” får premiere på Musikhuset den 13. januar 2024.

Billetsalget åbner den 21. april klokken 10 på Musikhusets hjemmeside.

John Malkovich. Foto: Shutterstock