Snyd afsløret i 'Vild med dans'-stjernes virksomhed

17/11/21 17:00

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Det hele stod sort på hvidt, og var derfor ikke svært at afsløre for 'Vild med dans'-stjernen Mascha Vang.

Den 1. november udgav Mascha Vang sin nye bog 'Mascha'.

I bogen kommer man helt tæt på den 42-årige iværksætter og realitystjerne, der selv har opbygget alt, hvad hun ejer.

Man får dog også fortællinger fra hendes barndom, der var præget af store drømme på teenageværelset, og om hendes tid som forsidehungrende realitystjerne.

I de seneste år af Mascha Vangs liv, har hun dog i højere grad været en benhård iværksætter, der ikke er tilbageholdende, men derimod er klar til at satse det hele for at realisere din mål og drømme.

Selvom hun i dag har stor succes med flere af sine virksomheder, har hun også haft episoder i sit professionelle liv, der har givet ridser i lakken. Og flere af dem fortæller hun om i bogen.

Blandt andet åbner hun op om salget af bloggernetværket Blogly i 2017, og hvordan hun i denne periode opdagede, at der var foregået snyd i hendes virksomhed. Det skriver HER og NU.

"Det var efter salget af Blogly, jeg fik bekræftet min mistanke om snyd i virksomheden. Da jeg gennemgik diverse mail-servere, tjekkede jeg rent rutinemæssigt parpirkurven, og her kunne jeg ved selvsyn konstatere, at en ansat havde faktureret ting uden om virksomheden og dermed udenom mig. Det hele stod der, sort på hvidt," skriver hun.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix.

I bogen afslører hun, at en betroet medarbejder havde lavet 'jobs for flere hundrede tusinde kroner', uden at betalingen havnede i Mascha Vangs firma.

Mascha Vang besluttede sig for at kontakte sin advokat, der anbefalede hende at indgive en anmeldelse ved politiet.

Dette overvejede hun i flere dage, men til sidst besluttede hun sig dog for, at hun ikke ville politianmelde den ansatte. Blandt andet fordi hun frygtede, at det ville skabe dårlig omtale for hende.

"Jeg var både knust og skuffet, og så frygtede jeg, at historien ville blive for dårlig omtale for mig. Udadtil var jeg den her unge kvindelige direktør, og jeg havde ikke lyst til, at det skulle komme frem, at jeg også havde været så naiv, at jeg havde ladet det ske. At jeg havde ladet mig snyde. At jeg havde været for blåøjet og godtroende,” skriver hun.