Søren Ole fra Kærlighed hvor kragerne vender afslører: Sådan føles det

13/01/2021

Sarah Steenfeldt

Thomas Christiansen Schmidt, Henrik Løbner Andersen, Calle Freytag og Søren Ole Clausen fra Kærlighed hvor kragerne vender. Foto: Anders Brohus/TV 2
Selvom det er ved at være et stykke tid siden at Søren Ole og Cecilie fandt hinanden i TV 2-programmet Kærlighed hvor kragerne vender, så kan de godt huske, hvordan det var at se sig selv på tv.

Mest læste i dag

Onsdag i sidste uge, blændede TV 2 op for endnu en sæson af den populære serie Kærlighed hvor kragerne vender. Her møder vi de fire mænd, Christian, Mathias, Peder og Jonas, der alle leder efter den helt store kærlighed. I programmet møder vi også 22 piger, der har meldt sig for at finde netop det samme - kærligheden. Hvordan det går, kan vi følge med i om onsdagen kl. 20.50 på TV 2 og TV 2 Play. 

I sidste sæson mødte vi Søren Ole og Cecilie som faldt for hinanden, og stadig den dag i dag, danner par. 

I et interview med BILLED-BLADET fortæller de to nu, hvordan det var at se sig selv på skærmen. 

Cecilie fortæller, at hun faktisk havde det sådan, at alle ikke behøvede at vide hvem hun var - og pludselig gik det op for hende, at nu så hele Danmark med. Samtidig var uvisheden omkring, hvad der bliver vist på tv med til, at hun ikke havde det vildt godt med det i starten, fortæller hun. 

"For mig var det vildt grænseoverskridende," fortæller hun. Men hun understreger også, at hun havde det sådan, at folk måtte tage hende for den hun er.

Søren Ole havde det derimod helt anderledes, han synes det var sjovt og følte ikke rigtig, at han var med i et tv-program. Han følte mere at det var en kammerat der havde lavet “et eller andet sjovt”. 

“Men så lige pludselig, så blev det alligevel meget professionelt. Ja, det var sgu sådan lidt underligt på en eller anden måde - men sjovt," fortæller han.

130 timer blev til 7,5

Derudover var det en god oplevelse, fordi de så det sammen med venner og familie. Det gjorde at det blev en god oplevelse, fordi dem der så med, synes det var godt. 

Cecilie fortæller også, at hun tror det også gjorde en forskel, at det vidste det var “gået godt”, inden de skulle se programmet.

Parret fortæller også, at de forud for programmet var rigtig spændte på at se, hvad der var valgt ud til tv - og at det desuden var sjovt at gense. Der var nemlig optaget 130 timer under programmet og der blev kun brugt 7,5 timer. Derfor var det spændende at se, hvordan programmet var blevet sat sammen. 

Søren Ole fortæller også, at det var meget “virkeligt”, det der blev sendt i tv.

“Programmet er ikke blevet taget i en eller anden retning, det ikke er,” fortæller han. 

Parret fortæller også, at det var sjovt at opleve det "igen" og se tilbage på, hvor meget der er sket siden. For der er nemlig sket en del og det fortæller Søren Ole blandt andet mere om, i sin julehilsen på Facebook. Den kan du se herunder:

 

Anbefalet til dig