Sofie Linde indrømmer kæmpe X Factor-bommert

23/05/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Heartmademanagement
Sofie Linde var lidt for velinformeret, da hun gik på scenen i går aftes i den første af to X Factor-finaler. Hun gav nemlig seerne informationer, som ikke var korrekte.

Mest læste i dag

Den første finale i X Factor 2020 blev sendt i går, og igen i aften følger TV2 op med den anden og sidste finale.

I gårsdagens program hvor Smokey Eyes blev sendt ud af tv-seerne, stod værten Sofie Linde for en større bommert, da hun fortalte om, hvor historisk det ville være, hvis Thomas Blachman gik videre til finalen med alle sine deltagere.

På scenen sagde Sofie linde, at det ville være første gang nogensinde, at en dommer har haft alle tre deltagere med i finalen, mens hun også fortalte, at det ville være første gang i dansk X Factor, at en dommer vinder med tre forskellige kategorier tre år i træk.

Da Smokey Eyes røg ud af programmet, stod Blachman tilbage med de tre finalister, men alligevel sætter han ikke historie.

Remee havde gjort det før

Det viser sig nemlig, at Remee allerede før Blachman havde vundet tre år i træk med tre forskellige kategorier. Det fik Sofie Linde til at undskylde sig efter programmet.

“Nu er jeg faktisk nødt til at rette mig selv, for jeg har simpelthen så dårlig samvittighed. Jeg kom til at sige, at han (Blachman, red) var den første til at vinde i alle tre kategorier. Remee har vundet før ham, lød det fra en pinlig Sofie Linde, der lagde sig fladt ned og erkendte, at det helt og holdent var hendes fejl.” fortæller Sofie Linde til Ekstra Bladet.

Det var kommunikationsbureauet Have A/S, der kort efter programmet kom med en rettelse.

Mens Blachman altså ikke sætter historie i dansk X Factor med tre sejre tre år i træk, så er det til gengæld dansk historie, at en af dommerne sidder tilbage med alle tre finalister.

 

Anbefalet til dig