Sophie bestilte et par bukser online: Nu griner hele internettet

Af: Ida Hansson

|

16/08/2023

Underholdning
Foto: Twitter
Foto: Twitter
At have muligheden for at kunne bestille tøj online har gjort livet lettere for mange. Nogle gange går det dog ikke helt som forventet.

Lige nu læser andre også

Online shopping er fantastisk. Du kan købe stort set alt uden at forlade sofaen eller hoppe ud af nattøjet.

Men nogle gange betyder de også, at det, du modtager, ikke er helt rigtigt. Bukserne kan være en smule stramme, eller du skal muligvis bytte kjolen til en mindre størrelse. Normalt er tingene måske bare lidt off, men da Sophie bestilte et par bukser fra Pretty Little Thing, indså hun hurtigt, at de nok ikke ville passe.

De brede hvide bukser skulle have været højtaljede og nå ned til gulvet. Men det par, hun fik, var bare en smule længere. Faktisk ret meget længere.

Hun delte billedet på Twitter, og hendes opslag har i den grad underholdt folk. Hendes opslag er blevet liket og retweetet tusindvis af gange.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

I beskrivelsen af bukserne skriver butikken: "Lav et statement i disse brede bukser. Med plissédetalje, hvidt scuba-stof og en figursyet pasform og ekstremt brede ben, kan du kombinere disse bukser med en sød crop top og dine højeste hæle."

Mediet Mirror Online har kontaktet Pretty Little Thing for en kommentar, men har ikke fået noget svar.

En anden online shopper købte, hvad hun troede var en sød kjole fra BooHoo, men fik en ubehagelig overraskelse, da hun indså, at den var fuldstændig gennemsigtig.

Hun sagde, at det så godt ud, da hun åbnede pakken, men da hun tog den knælange kjole på, så strakte den sig ekstremt meget. Laura tog kjolen på i en video som hun senere delt på de sociale medier for at illustrere problemet- der er ret så åbenlyst.

Anbefalet til dig