Stephanie Siguenza ramt igen: Kunne ikke undgå det

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix.

Det er anden gang, at 'Årgang 0'-stjernen bliver ramt af corona-virus.

"Den står på omgang nr. 2 for mig."

Sådan lyder det i en Instagram-story fra  'Årgang 0'-stjernen Stephanie Siguenza.

Sidste år ved samme tid fortalte den unge tv-personlighed, at hun var blevet smittet med coronavirus. Faktisk fik hun så alvorlige symptomer på virussen, at hun blev indlagt på Slagelse Sygehus med vejrtrækningsproblemer.

Foto: Instagram.

Hun håber, at det ikke går så galt denne gang. Det fortæller hun til Se & Hør.

"Vi håber selvfølgelig på, det ikke bliver værre end det her. Men jeg kan selvfølgelig godt mærke det. Men vi satser og håber på, jeg ikke bliver indlagt denne her gang, og at det ikke bliver lige så slemt som sidst."

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix.

På Instagram forklarer Stephanie Siguenza, at der lige nu er fire ud af fem i husstanden, der er smittet med virussen. Derfor var det også svært for hende at undgå at blive smittet, selvom hun er vaccineret og også har fået det tredje stik.

Her vil corona ikke have afgørende indflydelse

Stephanie Siguenza er langt fra den eneste dansker, der i den seneste tid er blevet smittet med coronavirus. De stigende smittetal er skyld i, at skolebørnene er på forlænget juleferie, der opfordres til hjemmearbejde, der er lang kø til teststederne, og mundbindet er tilbage.

Mange danskere er formentlig ved at være træt af coronavirussens indflydelse på vores hverdag. Men hvornår kan vi håbe på at det bliver bedre?

Det svarer Statens Serum Institut i denne artikel: