Stewardesse afslører: Denne del af flysædet bør du aldrig bruge

17/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
måske du vil lige vil overveje dit valg næste gang.

Mest læste i dag

Snart er det sommer, og det betyder at mange mennesker søger syd på for at rigtig kunne nyde af sol, strand, drinks og lækker mad.

Og nu kommer en stewardesse med en opfordring til alle jer, der inden længe skal ud og flyve.

Hun opfordrer nemlig passagerer til "aldrig, aldrig, nogensinde at bruge eller sætte noget" i en bestemt del af flysædet.

Stewardessen går under navner HausofDarling på Reddit, og hun skrev, at sædelommen på et kommercielt fly var et sted, man burde undgå for enhver pris. Det skriver Mirror.

Når du endelig er kommet ombord på et fly, er det fristende at læsse alle dine ting af så hurtigt og så enkelt som muligt. Stewardessen sagde dog, at du skal overveje det en ekstra gang, inden du putter din telefon, bøger eller snacks ned i sædelommen foran.

"Jeg anbefaler altid, at du aldrig, aldrig, nogensinde bruger sædelommen. Der bliver fjernet affald, men de bliver aldrig vasket eller 'renset'," forklarede hun.

"Jeg har taget alle muligt ting op der fra. Beskidte servietter, brækposer, underbukser, sokker, tyggegummi, halvspist slik, æbleskrog, og så ved næste flyvning tager du og lægger din telefon, laptop eller iPad derind," tilføjede hun.

Stewardessens påstande blev også bakket op af et andet anonymt besætningsmedlem, som også havde haft nogle ret klamme oplevelser.

"Jeg opdagede engang opkast uden for papirposen, som løb gennem sædelommen. Det var helt forfærdeligt, men hvad kan man gøre?”

Så inden du lægger din telefon og diverse snacks ned i lommen, så skal du måske lige tjekke, at lommen i hvert fald er nogenlunde 'ren'.

Det er ikke første gang, at flypersonale kommer med nogle 'hemmeligheder'.

Tidligere fortalte et besætningsmedlem, at man under ingen omstændigheder bør bære shorts når du skal flyve, da det er en 'enkeltbillet til bacteria-ville'.