Stewardesse afslører, hvem der er de værste passagerer: Og det er IKKE som du tror

Af: Ida Hansson

|

03/03/2023

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Nu afslører stewardessen, hvem de 'mest irriterende passagerer' er, og nu er videoen gået viralt.

Mest læste i dag

Amerikanske Kat Kamalani delte en TikTok-video, der nu er gået viralt. Her afslører den tidligere stewardesse, hvilken type passagerkabinepersonale hader mest.

Og nej, det er ikke skrigende børn.

Kat Kamalani har arbejdet som stewardesse i seks år og postede for nylig en TikTok-video, der siger, at det ikke er babyer, der irriterer besætningen - det er folk, der klager over babyerne.

“Jeg lover dig, der er ikke noget, der irriterer os som stewardesser mere, end når folk brokker sig over en grædende baby,” siger Kat i videoen.

Hun er selv mor til to, og forklarer, at den type klager gør både forældrene og de ansatte utilpas.

“Glem at bede om at blive flyttet til en anden plads. Der er ingen, der har et stærkere ønske om, at baby skal holde op med at græde, end den forælder,” siger hun i videoen.

Hun har absolut ingen sympati for denne type klager og beder rejsende om at medbringe støjreducerende høretelefoner – eller måske være så realistiske, at man spørger forældrene, om der er noget, man kan gøre for at hjælpe.

Kats video er blevet set mere end to millioner gange, og tusindvis har kommenteret.

I kommentarfeltet delte en mor sin oplevelse, da hendes baby ikke ville stoppe med at græde i flyet: “Stewardessen sagde til mig, at jeg skulle lade hende græde – jeg ville alligevel ikke se disse mennesker igen. Det hjalp mig så meget.”

Anbefalet til dig