Stikker af som favorit: Spås til at vinde X-factor

11/3/22 08:00

Ida Hansson

Foto:Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix
I aften løber X-factor over skærmen, og der er en helt klar favorit.

Efter to live shows og to glimrende optrædener, virker Mads Moldt mere og mere som årets vinder, og er ved at stikke af som favorit til at vinde hele konkurrencen. Odds på Mads Moldt som vinder er således faldet til 1,75 hos Danske Spil.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Mads Moldt har X Factor på et niveau, vi ikke har været vant til, når den nærmest Justin Timberlake’ske performer synger og danser. Derfor har vi ham som storfavorit til at gå hele vejen i finalen,” fortæller odssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

Grupperne er snart historie
Efter at Martin Jensen i sidste uge chokerede alt og alle og sendte Wela & Garcia hjem, kan vi nu se frem mod en særligt nervepirrende fredag aften i X Factor.

Hos Danske Spil er der lige nu odds 1,45 på, at Lorenzo og Charlo stemmes ud i aftenens show, og herefter ligger Kári til odds 4,00. Kári har tidligere stået i farezonen, hvorfor man hos Danske Spil forventer, at overlevelseskampen kommer til at stå mellem ham og den sidste, tilbageværende gruppe.

”Lorenzo & Charlo imponerede bestemt ingen med deres sidste performance, hvorfor de nærmest må være selvskrevne til at ryge hjem fredag. På den måde vil det således allerede være et farvel til samtlige grupper i årets konkurrence, og det er faktisk lidt overraskende, da grupperne historisk set er kommet langt,” fortæller Mathias Reimer Larsen.

Hvis det går som forudset, er det dommer Blachman, der skal afgøre, hvem af de to kombattanter, der skal pakke sammen og forlade arenaen – og han har mildest talt ikke været vild med den unge gruppe. Derfor er der meget lave odds på, at det er gruppens sidste aften i den store konkurrence.

X Factors tredje live-show vises fredag aften kl. 20.00 på TV2.