Stine og Niels deler stor nyhed: Det kommer til at ændre hverdagen

08/12/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Du kan se Landmand søger kærlighed på Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Nu fortæller parret om en stor beslutning, som kommer til at ændre deres hverdag.

Mest læste i dag

Parret mødte hinanden i sommer og hele Danmark kunne følge med fra første møde, da Landmand søger kærlighed rullede over skærmen. Nu, længe efter at optagelserne er slut, er der allerede sket meget i Stine og Niels’ forhold.

Der gik ikke længe før at Niels flyttede ind hos Stine i Aars, da han samtidig kom ind på rørlæggeruddannelsen i Aalborg. Og nu tager parret altså endnu et nyt og stort skridt sammen, det afslører Stine på sin Instagram-profil. 

“Jeg kan fortælle, at jeg har sagt mit job og lejlighed op - og at vi flytter efter nytår,” afslører hun i en story på sin profil.

Så efter et halvt år som kærester, rykker det populære par nu teltpælene op og flytter fra Aars til Brørup. Niels’ forældre har et landbrug i Brørup, som Niels ønsker at være en del af og samtidig starter Stine også på et helt nyt kapitel. 

Ikke nok med at hun flytter, så starter den 27-årige landmand nemlig også på sin drømmeuddannelse - nemlig læreruddannelse. Det skriver Her og Nu. 

Det har altid været en drøm

“Jeg har meldt mig ind på læreruddannelsen og det er jeg ret spændt på. Det er noget helt nyt for mig - men det har faktisk altid været en drøm for mig,” fortæller Stine. 

Hun tilføjer også, at hun altid har tænkt, at skulle hun ikke arbejde med dyr, så skulle hun arbejde med mennesker.

Dog dropper Stine ikke landbruget fuldstændig. Den uddannelse som Stine har søgt ind på, er nemlig delvis digital - og det betyder at der også er tid til, at der kan være et job ved siden af.

“Jeg er jo stadig meget glad for landbruget og vil stadig rigtig gerne passe køer,” fortæller hun.

– Det går mega godt. Vi har det godt og griner meget sammen, og det sætter jeg pris på. Jeg er godt nok glad for, at han sendte mig det brev dengang, lyder det fra en forelsket Stine.

 

 

Anbefalet til dig