Stjerne chokeret over regning på 12.000 kroner for guldbelagt bøf

Underholdning
Foto: Instagram
Stjernen har afsløret, at hun var meget chokeret, da hun fandt ud af, at hun skulle betale 12.600 kr. for en guldbelagt bøf på restauranten Nusr-Et London

Lige nu læser andre også

Den 41-årige stjerne Gemma Collins var til stede, da Instagram-sensationen Salt Baes (den tyrkiske kok Nusret Gökçe) restaurant åbnede i Knightsbridge i London.

Men den selvudnævnte diva blev meget chokeret, da hun fik regningen sidst på aftenen.

Det har hun tidligere afsløret i en episode af sin egen podcast 'The Gemma Collins Podcast' ifølge The Sun.

"Jeg er nødt til at give restaurantens stemning og oplevelse en 10 ud af 10," siger hun, og fortsætter:

"Regningen var en anden sag. Jeg var fuldstændig i chok. Men du skal afveje disse ting. Pressen rapporterede, at min bøf kostede 6.100 kr. Men hvis bare de vidste. Jeg ville ønske, den kostede 6.100 kr. Den kostede faktisk 12.600 kroner."

Foto: Instagram

Den britiske kendis forklarer også, at den dyre oplevelse gav hende moralske tømmermænd dagen efter. Det var nemlig ikke en helt lille regning, der skulle betales, inden hun kunne forlade restauranten.

"Jeg gik lidt for vidt, og den eneste måde, jeg kan retfærdiggøre det på er, at jeg ikke har været på ferie i år," siger hun i podcasten, inden hun fortsætter.

"Jeg har været på 'staycation', så vi havde måske alle vores ferier på én aften. Det er noget, jeg aldrig har gjort før. Jeg ville aldrig bruge den mængde penge, men jeg havde en god aften."

Foto: Instagram

"Jeg, vi fik en guldbøf med 24 karat guld. Jeg følte mig lidt syg. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg ville have betalt det for at møde ham alligevel, da jeg elsker ham, og det er kun muligt én gang i livet."

"Men jeg fik det rigtig dårligt dagen efter, fordi der er mennesker, der sulter i verden. Jeg begyndte at få det rigtig dårligt over det. Jeg fortalte mine venner og familie, at jeg ikke ville spise ude i lang tid - ikke til de priser."

"Jeg elsker Ramis (Gemma Collins kæreste, red.) bøffer mest, og jeg vil forkæle ham og mig med noget guldfolie fra internettet til 45 kroner.

Foto: Instagram

Gemma Collins fik hendes fans til at savle over det ekstravagante måltid, som hun delte på Instagram. Her viste hun, at hun var ude at spise på Nusr-Et Steakhouse, og at det faktisk var Salt Bae, der serverede for dem.

Hun tog sin smartphone frem og snuppede både videoer og billeder af den tyrkiske kam, der var i fuld gang med at tilberede en stor guldbøf til bordet.

"Når GC møder @nusr_et. Yeah, baby. Gik mig den salt #nusret #saltbae. Denne fyr. Den mest fantastiske energi. Hans tilstedeværelse er elektrisk og sjov, og bestemt et besøg værd," skrev hun.

Anbefalet til dig