Stor afsløring fra 'Familien fra Bryggen'

12/5/22 09:11

Ida Hansson

Nu kommer 'Familien fra Bryggen' men en stor afsløring.

I 2021 måtte 'Familien fra Bryggen' dele den triste nyhed, at de havde brug for en pause fra formatet på ubestemt tid. 

De sagde, at grundet til beslutningen var, at de havde brug for mere tid sammen i familien. Det har nemlig ikke været helt gnidningsfrit at være fulgt af kameraer i 10 år. 

Heldigvis var det kun et års pause der skulle til, for nu er familien igen klar til at dele hverdagen med resten af Danmark.

Meget tyder på, at Stephanie og Linse for første gang er klar til at åbne op for hele Danmark, hvad der egentlig lå til grunde for sidste sæsons kontroverser - for rygterne har i den fra svirret.

Nu har Linse Kessler endelig offentliggjort præmieredatoen, så hvis du er 'Familien fra Bryggen"-fan, så skal du sætte et kryds i kalenderen torsdag d.2 juni kl.20, for der kan du nemlig se første afsnit på TV3 og Viaplay.

Foto: Instagram/@linsekesslerofficial

Foto: Instagram/@linsekesslerofficial

Redder hunde i Ukraine

Linse Kessler er stort set lige hjemkommet fra Ukraine, hvor hun har ydet en stor indsats for at redde mange af de udsultede og hjemløse hunde.

"To hell and back.. Sikke en rejse i Ukraine. Jeg har set så mange frygtelige ting. Men pga det massive og modige arbejde @breakingthechainsmedia gør dernede, har jeg også set gode ting, de dyr der reddes og kommer ud på den anden side. Jeg har set nogen af de dyr i øjnene, kælet for dem, og gået tur med dem," skrev hun i en storie på sin Instagram.

Heldigvis er hun nu på danske jord igen, selv hun er meget påvirket af turen til de krigshærgede land.