Stor afsløring: Her er de første gæster i ‘Melvin Kakooza Show’

24/3/22 05:21

Ida Hansson

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.
Nu er de føste navne klar.

Tilbage i december 2021 kunne hele danmarks darlig, Melvin Kakooza fortælle, at han havde fået sit helt eget talkshow - til stor glæde for alle hans fans.

"Siden jeg var en lille dreng kan jeg huske hvordan jeg skyndte mig hjem fra skole, for at se David Letterman’s talkshow og senere hen Jimmy Fallon’s. Jeg må sige at jeg havde en kæmpe drøm om at jeg en dag kunne få mit eget…OG NU MÅ JEG AFSLØRE.… AT den drøm er gået i opfyldelse," skrev han i et Instagram-opslag og fortsatte:

"Jeg har nemlig fået mit helt eget talkshow på TV2 og jeg glæder mig vildt meget til at indtage Nordisk Film Studio 3 til foråret og få lov til at udleve den drengedrøm jeg havde om at blive talkshow vært og byde velkommen til mine gæster!"

Foto: Instagram/@melvinkakooza

Foto: Instagram/@melvinkakooza

Nu har TV 2 afsløret, hvem vi bland andet kan se som gæster i programmet. Det er blandt andet Burhan G, Dar Salim, Sofie Gråbøl, Jada, Medina og Birthe Kjær.

Tumor i hjernen

Tilbage i marts 2021 blev den unge komiker frygtelig syg, og måtte opereres for en stor tumor i hjernen. Noget som gjorde, at han måtte vinke farvel til værtsrolle i X-factor.

Foto: Instagram/@melvinkakooza

Foto: Instagram/@melvinkakooza

"Hej alle sammen! Det er ingen hemmelighed, at jeg havde set frem til, at være en del af X-Factor i år, men skæbnen ville det anderledes.
Det har været noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden, til at takke jer, for alle de søde beskeder jeg har modtaget," indledte han sit opslag på Instagram.

"Det har været total overvældende at opleve alt den kærlighed! Jeg har fået sendt billeder af mit hjem, som mest af alt ligner en botanisk have med alle de blomster jeg har modtaget. Fra hjertet tak. Mit fokus ligger nu på at komme 100% ovenpå igen, og det
glæder jeg mig meget til! Vi ses snart."

Nu er komikeren heldigvis på benene igen, og klar til at være vært på sit helt eget show. ‘Melvin Kakooza Show’ har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY lørdag 9. april klokken 20.00.