Stor forbrugsfest slutter i campingvogn: Keven kan blive anholdt når som helst

Underholdning
Foto: TV3
  I denne uge skal eksperterne forsøge at hjælpe 45-årige Keven, som bor i en gammel campingvogn på Vig Camping. Keven er endt på campingpladsen, fordi den gård, som han havde lejet, var alt for dyr i forhold til hans indkomst. Et stort rod Hos Keven er alt kaos – der er både rod i økonomien, i Kevens arbejde, samt i hans virksomhed. Hans tanker er også et stort rod, og han har svært ved at finde ro. Kevens virksomhed bærer en stor del af skylden for Kevens rod. Han har nemlig ikke betalt moms og skat, og med denne forglemmelse, er hans gæld kommet op på hele 400.000 kroner bare for hans virksomhed. Regninger og Fogedretten på nakken Keven har ignoreret sine mange regninger, som bliver ved at vælte ind. Han har ingen mulighed for at betale dem, og udover det, så er Keven også indkaldt til møde i Fogedretten. Dette har Keven ignoreret, og samtidig fortæller eksperterne ham, at kan ende med at blive anholdt for ikke at møde op i Fogedretten. Vil have styr på sit liv Man hører Keven ikke har styr på sit liv, og selvom han har en virksomhed, hvor han underviser i førstehjælp, så er der ikke styr på Kevens egen sundhed. Keven har været ved læge og for fem år siden fik han konstateret stress, og i samme ombæring fik han at vide, at hvis det kom op på samme niveau igen, så var det ikke sikkert, at han ville overleve. Keven er for nyligt flyttet fra sin datters mor, og derfor er han endt i en campingvogn. Næsten en million i gæld At Keven ikke har styr på sin sitation står klart, da eksperterne viser han hans forbrug og dermed også den gæld, som han har opbygget. Den samlede gæld kommer helt op på 983.000 kroner. ”Hold da kæft der var jeg lige ved at gå i brædderne,” siger en tydeligt rysten Keven. Eksperten Carsten forklarer videre, ar gælden består af 20 lån fordelt på 13 kreditorer. Keven ejer intet af værdi, derfor er gælden brugt til ren forbrug, og det gør det endnu sværere for eksperterne at hjælpe Keven, som selv er ret opgivende overfor sin situation. Kan blive anhold foran børn Det er ikke meget plads, som Keven har at leve på. I campingvognen bor nemlig også Kevens to børn. Eksperterne forsøger at rydde op i Kevens liv, og har lukket hans virksomhed. De to eksperter er dog rystede over, at Keven har ignoreret et brev om at møde op i Fogedretten. ”Det her brev fortæller os, at du kan blive anholdt når som helst, og blive slæbt ind i Fogedretten, og det er jo fuldstændigt vanvittigt” siger den tydeligt rystede ekspert, Carsten, og fortsætter: ”Prøv at tænk på, hvis du bliver anholdt på et tidspunkt, hvor du er sammen med dine børn.” Om eksperterne kan hjælpe Keven, kan du se i aften på Viaplay eller TV3.      

Mest læste i dag

 

I denne uge skal eksperterne forsøge at hjælpe 45-årige Keven, som bor i en gammel campingvogn på Vig Camping.

Keven er endt på campingpladsen, fordi den gård, som han havde lejet, var alt for dyr i forhold til hans indkomst.

Et stort rod

Hos Keven er alt kaos – der er både rod i økonomien, i Kevens arbejde, samt i hans virksomhed. Hans tanker er også et stort rod, og han har svært ved at finde ro.

Kevens virksomhed bærer en stor del af skylden for Kevens rod. Han har nemlig ikke betalt moms og skat, og med denne forglemmelse, er hans gæld kommet op på hele 400.000 kroner bare for hans virksomhed.

Foto: TV3

Regninger og Fogedretten på nakken

Keven har ignoreret sine mange regninger, som bliver ved at vælte ind. Han har ingen mulighed for at betale dem, og udover det, så er Keven også indkaldt til møde i Fogedretten.

Dette har Keven ignoreret, og samtidig fortæller eksperterne ham, at kan ende med at blive anholdt for ikke at møde op i Fogedretten.

Vil have styr på sit liv

Man hører Keven ikke har styr på sit liv, og selvom han har en virksomhed, hvor han underviser i førstehjælp, så er der ikke styr på Kevens egen sundhed.

Keven har været ved læge og for fem år siden fik han konstateret stress, og i samme ombæring fik han at vide, at hvis det kom op på samme niveau igen, så var det ikke sikkert, at han ville overleve.

Keven er for nyligt flyttet fra sin datters mor, og derfor er han endt i en campingvogn.

Næsten en million i gæld

At Keven ikke har styr på sin sitation står klart, da eksperterne viser han hans forbrug og dermed også den gæld, som han har opbygget. Den samlede gæld kommer helt op på 983.000 kroner.

”Hold da kæft der var jeg lige ved at gå i brædderne,” siger en tydeligt rysten Keven.

Eksperten Carsten forklarer videre, ar gælden består af 20 lån fordelt på 13 kreditorer. Keven ejer intet af værdi, derfor er gælden brugt til ren forbrug, og det gør det endnu sværere for eksperterne at hjælpe Keven, som selv er ret opgivende overfor sin situation.

Kan blive anhold foran børn

Det er ikke meget plads, som Keven har at leve på. I campingvognen bor nemlig også Kevens to børn.

Eksperterne forsøger at rydde op i Kevens liv, og har lukket hans virksomhed.

De to eksperter er dog rystede over, at Keven har ignoreret et brev om at møde op i Fogedretten.

”Det her brev fortæller os, at du kan blive anholdt når som helst, og blive slæbt ind i Fogedretten, og det er jo fuldstændigt vanvittigt” siger den tydeligt rystede ekspert, Carsten, og fortsætter:

”Prøv at tænk på, hvis du bliver anholdt på et tidspunkt, hvor du er sammen med dine børn.”

Om eksperterne kan hjælpe Keven, kan du se i aften på Viaplay eller TV3.

 

 

 

Anbefalet til dig